ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόεδρος για παράνομη πτήση στη Δένεια: «Γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες»

Τι δήλωσε

ΚΥΠΕ

Η Λευκωσία προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες σε σχέση με την παράνομη πτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από τη Δένεια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς το πρωί σχετικά από δημοσιογράφους στη Λάρνακα, όπου μετέβη για να καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του Συγκροτήματος Κοινωνικής Κατοικίας «ΙΑΝΘΗ» του ΚΟΑΓ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως πρόκειται για μια παράνομη δραστηριότητα από πλευράς της τουρκικής αεροπορίας για να καταγράψουν κάποια δεδομένα σε σχέση με τη νεκρή ζώνη. Είναι κάτι που από το πρωί έχουμε ενώπιόν μας σιγά σιγά όλα τα δεδομένα και το Υπουργείο Εξωτερικών θα προβεί στις ενέργειες που προέβη και στο παρελθόν για ίδια περιστατικά», ανέφερε.

Σημείωσε πως οι ενέργειες θα γίνουν και προς την κατεύθυνση ειδικότερα των Ηνωμένων Εθνών αλλά και της ΕΕ.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί από αυτή τη δραστηριότητα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε πως «καθημερινά ανησυχώ για όλα τα δεδομένα. Είμαι εδώ για να ανησυχώ και να λάβουμε ενέργειες. Και φυσικά είναι κάτι το οποίο ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία απολύτως περίπτωση ως κάτι που μας αφήνει αδιάφορους. Και για αυτό τον λόγο είπα θα προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση