ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Πρόεδρος έδωσε οδηγία να διακοπεί ο αγώνας

Τι δήλωσε

24news team

Μετά την παρέμβαση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης αποφασίστηκε η μη έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό, αφού σημειώθηκαν τα πρώτα επεισόδια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ακολούθως ο κ. Μάριος Χαρτσιώτης μίλησε τηλεφωνικώς με τον υπεύθυνο αστυνομικό του αγώνα, υποβάλλοντας ευθέως το ερώτημα, εάν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, μετά από τα όσα προηγήθηκαν δέκα περίπου λεπτά πριν την έναρξη. Σύμφωνα με το Προεδρικό, ο αστυνομικός απάντησε «όχι» και ο υπουργός του έδωσε οδηγίες να επικοινωνήσει με τον διαιτητή για να του το αναφέρει. Εκείνος με τη σειρά του αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του ο ΠτΔ και κληθείς να αναφερθεί στα σημερινά επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα στη Λεμεσό παρά τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «πριν δέκα λεπτά μίλησα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Έγινε συγκεκριμένη σύσταση προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, συγκεκριμένη οδηγία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Όλα αυτά που έβλεπα πριν να έρθω εδώ είναι απαράδεκτα και δεν μπορούν να συνεχιστούν». 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση