ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας

Όπως ομολογούσαν όλοι τους, τέτοια φιλοξενία δεν βρήκαν πουθενά

Δεν προλάβαινε να δέχεται συγχαρητήρια ο Πανίκος Λεωνίδου από τις 14 ξένες κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στις εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίας της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και εισηγητών των Επιτροπών της ΔΣΟ και της παρουσίασης του τόμου «Αγία Σοφία: Οι ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον κόσμο».

Όπως ομολογούσαν όλοι τους, τέτοια φιλοξενία δεν βρήκαν πουθενά. Οι υπηρεσίες της Βουλής των Αντιπροσώπων, με εντολή της Προέδρου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μείνουν ικανοποιημένοι οι ξένοι βουλευτές από την πρώτη μέχρι τη τελευταία στιγμή. Έτσι πέραν της άψογης διεξαγωγής της Συνεδρίας στο Park Lane, της Λεμεσού, οι ξένοι βουλευτές, από τρεις ηπείρους, επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Αρχιεπίσκοπο, τον Δήμαρχο της Λευκωσίας, περπάτησαν στην Πράσινη Γραμμή, ενώ επισκέφθηκαν και την Πάφο.

Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν ασφαλώς η μεγαλειώδης εκδήλωση για την παρουσίαση του Τόμου για τους Ναούς της Αγίας Σοφίας στον κόσμο, στους χώρους της Μητρόπολης Λεμεσού, προσφορά του πανιερώτατου κ. Αθανασίου, όπου πραγματοποιήθηκε κυριολεκτικά «λαϊκό προσκύνημα» από τους Λεμεσιανούς.

Έπειτα από όλ’ αυτά, όπως είπε και ένας φιλοξενούμενος βουλευτής, ο Πανίκος Λεωνίδου, που ήταν ο ιθύνων νους και η ψυχή όλων των εκδηλώσεων, πήρε άριστα με τόνο στην θρησκευτική διπλωματία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X