ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε βγάζουν νέο πρόεδρο οι Οικολόγοι

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

H Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών που συνεδρίασε έκτακτα το απόγευμα του Σαββάτου, αποφάσισε όπως εκλογικό για ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος και καταστατικό συνέδριο πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στις 26 Νοεμβρίου 2023 και πολιτικό συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρία ήταν η προκήρυξη έκτακτου Παγκύπριου συνεδρίου για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Κινήματος κι η προκήρυξη καταστατικού συνεδρίου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι στο πλαίσιο της συνεδρίας, η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος αποφάσισε την έναρξη διαδικασίας για οργάνωση πολιτικού συνεδρίου και αναφέρεται ότι οι συστημικές εργασίες για την επίτευξη του θα υλοποιηθούν από θεματικές επιτροπές και ο στόχος είναι η πραγματοποίηση του τον Φεβρουάριο του 2024, ενόψει εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης και ευρωεκλογών.

Η Κεντρική Επιτροπή εξέφρασε στον βουλευτή του Κινήματος Χαράλαμπο Θεοπέμπτου τις θερμές της ευχαριστίες για την προσφορά του, ως Πρόεδρος του Κινήματος, για περισσότερο από 3 χρόνια, προστίθεται. Ο κ. Θεοπέμπτου είχε παραιτηθεί από την Προεδρία του Κινήματος την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση της βουλευτή Αλεξάνδρας Ατταλίδου τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση