ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσες και πού έχει μετοχές ο Νίκαρος (Pic)

Στην δημοσιότητα το «Πόθεν Έσχες» του και των υπολοίπων κρατικών αξιωματούχων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ανακοινώνει ότι, ενεργώντας κατ’ εξουσιοδότησιν των διατάξεων του περί του Προέδρου, των Υπουργών και των Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) Νόμο του 2004 (Πόθεν Έσχες) έχει προβεί σε δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων επηρεαζόμενων αξιωματούχων διά αναρτήσεώς τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής.

ΕΔΩ το «Πόθεν Έσχες» των κρατικών αξιωματούχων

Οι υπό αναφορά δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τις διατάξεις της οικείας νομοθεσίας, αφορούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στους νυν και τέως Υπουργούς, καθώς και στους Βουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με τα υπό του νόμου προβλεπόμενα προς δημοσιοποίηση στοιχεία.

Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων για τους υπόχρεους αξιωματούχους για τους οποίους δεν έχει ακόμη λήξει η προθεσμία υποβολής, η σχετική ανάρτηση θα γίνει στον δεδομένο χρόνο.

Το ενδιαφέρον, φυσικά, προσελκύει η κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος δηλώνει, μεταξύ άλλων, και τις μετοχές του σε διάφορες δημόσιες εταιρείες, όπως και την αξία τους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X