ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πολύ ικανοποιημένος» o Πρόεδρος - Έλεγξε τα μέτρα στην Λευκωσία

Διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την κατάσταση

Πολύ ικανοποιημένος από την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται στο διάταγμα του Υπουργού Υγείας με βάση το οποίο απαγορεύονται οι αχρείαστες μετακινήσεις, με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στη Λευκωσία.


Κύπρος: Τι να κάνεις αν δεν μπορείς να εκτυπώσεις το πιστοποιητικό μετακίνησης


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διακινήθηκε με το όχημά του στην πρωτεύουσα, «χωρίς πολλή συνοδεία, χωρίς σειρήνες και χωρίς φάρους για να δει πώς εφαρμόζονται τα μέτρα και να έχει ιδίαν αντίληψη για την κατάσταση».

Κληθείς να πει αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ικανοποιημένος από αυτό που είδε, ο κ. Κούσιος απάντησε: «Πολύ ικανοποιημένος».

Ερωτηθείς για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το σύστημα εξασφάλισης βεβαιώσεων μέσω SMS για τη διακίνηση των πολιτών, ο κ. Κούσιος είπε πως γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις στο σύστημα καθώς και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον τρόπο λήψης των μηνυμάτων κλπ που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Ο Εκπρόσωπος είπε πως επίσης πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται σε συνεννόηση με τους Υπουργούς για τα διάφορα θέματα που προκύπτουν και χρήζουν αντιμετώπισης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X