ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόλεμος» στον ΔΗΣΥ: «Ξεκουραστείτε πέρκει μείνει τίποτε όρθιο» - «Απαξιώ»

«Δεν γνωρίζω, καλό είναι να ρωτήσετε τον ίδιο», σχολίασε ο κ. Δίπλαρος για τα λεγόμενα του Αβέρωφ

24news team

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Δημητρόπουλο, σχολίασε τόσο τις δηλώσεις της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου η οποία έκανε λόγο για κάποιους που προσπαθούν να ανάψουν φωτιές, όσο και τις τοποθετήσεις του τέως Προέδρου, Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και του τέως Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω, Πέτρου Δημητρίου.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της κα Δημητρίου ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε: «Η Πρόεδρος του κόμματος, αυτά τα οποία έχει πει, με τα οποία όλη η ηγεσία αλλά θεωρώ και το πολιτικό γραφείο συμφωνεί, είναι η διαδικασία αλλά είναι και η πραγματικότητα. Είναι τα γεγονότα όπως έχουν εκτυλιχθεί». Στην συνέχεια, τόνισε πως, «Η και Δημητρίου, η Πρόεδρος μας, μίλησε με ειλικρίνεια, μίλησε από την καρδιά της και είπε κάποια γεγονότα γιατί ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα».

«Απαξιώ να δώσω απαντήσεις σε τέτοιου είδους δηλώσεις»

Ακολούθως και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του τέως Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω, Πέτρου Δημητρίου, ο οποίος από πλευράς του τον παρότρυνε να ξεκουραστεί, ο κος Δίπλαρος είπε, «Παρόλο που , νομίζω ότι ο συναγερμικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που η ηγεσία του ΔΗΣΥ είναι τόσο ενωμένη και εργάζεται πάρα πολλές ώρες».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Πέτρος Δημητρίου σε ανάρτηση του στο «Χ» ανέφερε «παραφράζοντας τον ποιητή, εδώ είναι η στάχτη ενός κόμματος, που κάποτε ήταν φλόγα. Ω καιροί, ω ήθη. Ας αφήσουμε κατά μέρους απειλές περί υπομονής, διαγράφων και πειθαρχικών παραπομπών σε όσους απλά μιλούν ή ακόμα το παραταξιόμετρο της ηγεσίας που αποδίδει τον τίτλο του στελέχους ή του προδότη ή ακόμα και τις δημόσιες προκλήσεις για παραιτήσεις. Ας κοιτάξουμε το τέλος της δήλωσης. Με 20 ή ακόμα και 22 ώρες δουλειά όπως μας είπε γίνεται αντιληπτή και η ταπεινότητα των ηγετών. Ξεκουραστείτε και λίγο πέρκει μείνει τίποτε όρθιο».

Δίπλαρος για Αβέρωφ - «Δεν γνωρίζω, καλό είναι να ρωτήσετε τον ίδιο»

Ερωτηθείς για τη διαφωνία που εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της παράταξης, Αβέρωφ Νεοφύτου, ως προς τους χειρισμούς του Νίκου Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, διερωτήθηκε, «και θεωρείται κύριε Δημητρόπουλε ότι αυτό είναι σωστό να τίθεται τώρα;». Συνεχίζοντας ο κος Δίπλαρος τόνισε: «Όσον αφορά το τι έγινε, είναι καταγεγραμμένη η δήλωση του διαπραγματευτή μας, του κυρίου Ανδρέα Μαυρογιάννη… Έχει πει, όχι μια φορά αλλά επανειλημμένως ο κος Μαυρογιάννης, ότι δεν είναι η δική μας πλευρά που ευθύνεται για το ναυάγιο στο Κραν Μοντανά». Ο κος Δίπλαρος κληθείς να σχολιάσει γιατί η τοποθέτηση του κου. Νεοφύτου έγινε τώρα, απάντησε: «Δεν γνωρίζω, καλό είναι να ρωτήσετε τον ίδιο».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση