ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πολιτικός που αγαπούν στο «Χ» και αυτός με τους λιγότερους ακόλουθους

Δείτε την κατάταξη

24news team

To πρώην Twitter είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης αρκετά διαδεδομένο ανάμεσα σε όσους αρέσκονται στο να σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα και γενικότερα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του μέσου, που πλέον έχει μετονομαστεί σε «Χ», είναι το καυστικό ύφος με το οποίο, στις πλείστες περιπτώσεις, γράφονται τα σχόλια. Σε γενικές γραμμές η πλατφόρμα «Χ» είναι πιο ελεύθερη επιτρέποντας στους χρήστες να εκφραστούν ακόμη και με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Το 24news θέλησε να δει ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στην πλατφόρμα «Χ». Πρώτος το νήμα κόβει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αφού με 122 χιλιάδες ακόλουθους όχι απλά είναι στην κορυφή αλλά η διαφορά του με τους υπόλοιπους είναι αρκετά μεγάλη. Στην αντίπερα όχθη ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, με 7.434 ακόλουθους είναι στην τελευταία θέση αν και η διαφορά του με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλου, που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω, είναι μικρή αφού τους ‘’χωρίζουν’’ μόλις 519 ακόλουθοι.

Πιο κάτω η κατάταξη ξεκινώντας από την κορυφή:

Νίκος Αναστασιάδης: Όπως προαναφέραμε την πρώτη θέση κατέχει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 122 χιλιάδες ακόλουθους.


Νίκος Χριστοδουλίδης: Ο νυν Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης είναι στην δεύτερη θέση με 56 χιλιάδες ακόλουθους.


Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και τέως Πρόεδρος του κόμματος είναι στην τρίτη θέση με 26,9 χιλιάδες ακόλουθους.


Αννίτα Δημητρίου: Η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι στην τέταρτη θέση με 20,6 χιλιάδες ακόλουθους.


Νικόλας Παπαδόπουλος: Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος είναι στην πέμπτη θέση με 17,9 χιλιάδες ακόλουθους.


Μαρίνος Σιζόπουλος: Στην έκτη θέση συναντούμε τον Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, με 7.953 χιλιάδες ακόλουθους.


Στέφανος Στεφάνου: Στην έβδομη και τελευταία θέση είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, με 7.434 χιλιάδες ακόλουθους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση