ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι αποχωρούν από το ΔΗΚΟ

Ανεξαρτητοποιούνται Βότσης, Μουσιούττας, Προκοπίου

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης απέστειλαν στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο οι 3 βουλευτές του ΔΗΚΟ Βότσης, Μουσιούττας και Προκοπίου. Μαζί τους αποχωρούν ο αντιπρόεδρος Αλέκος Τρυφωνίδης και Χρίστος Τσίγκης.

Διαφωνίες πολιτικές και ουσιαστικές επικαλούνται τα πέντε πρωτοκλασάτα του ΔΗΚΟ σε δήλωσή τους που ανακοινώνουν την παραίτησή τους από το κόμμα του Κέντρου. Αναλαμβάνουν πρωτοβουλία πλατφόρμας.

Ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος για την αποστασία των 5 στελεχών του

Η απόφαση των 5 στελεχών να εγκαταλείψουν το ΔΗΚΟ και να προδώσουν τον κόσμο του Κόμματος, που τους ανέδειξε και τους στήριζε για τόσα χρόνια, είναι μια προκλητική πράξη αποστασίας.

Ως συνήθως, οι αποστάτες εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς αυτών που υπονομεύουν διαχρονικά το ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος και από την επιμονή του για διεκδικητική πολιτική στο Κυπριακό και για προστασία της μεσαίας τάξης.

Ο χρόνος της αποστασίας, στο μέσο των απειλών και ενεργειών της Τουρκίας και της πανδημικής οικονομικής κρίσης, αλλά και παραμονές της εκλογικής μάχης στην Αγλαντζιά, φανερώνει ότι η αποστασία εξυπηρετεί μόνο όσους πολεμούν το ΔΗΚΟ και αφήνει εκτεθειμένους τους αποστάτες, τόσο στα μάτια των ΔΗΚΟικών, όσο και στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας.

Αυτό που οι αποστάτες ξέχασαν, είναι ότι το ΔΗΚΟ είναι ο κόσμος του, οι αρχές του, οι θέσεις του.

Όσο το υπονομεύουν, δυναμώνει.

Όσο το πολεμούν, νικά.

Η επιστολή των πέντε:

 

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X