ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ποινικός ανακριτής για «μπράβους» Σιζόπουλου - Καταγγελία για ξυλοδαρμό

Προκύπτει εξέλιξη στην υπόθεση

24news team

Ενώπιον ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, ο οποίος διορίστηκε από την Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, τα μέλη της αστυνομικής φρουράς του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, για υπόθεση ξυλοδαρμού έπειτα από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Για τον διορισμό του ποινικού ανακριτή έδωσε την συγκατάθεσή του και ο Γενικός Εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό που διερευνάται εναντίον τους είναι η καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία υποψήφιος της ΕΔΕΚ για υπόθεση σωματικής και λεκτικής επίθεσης που, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, δέχτηκε κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος στην Πάφο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Κυριάκο Πρωτοπαπά, ο οποίος εξέδωσε γραπτή δήλωση, καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική επίθεση την Κυριακή (19/9) από αστυνομικούς του Σιζόπουλου στον χώρο, όπου διενεργείτο ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας της ΕΔΕΚ Πάφου.

Σύμφωνα με τη δήλωση του δικηγόρου, το επεισόδιο συνέβη στον «Πολυχώρο Αττικόν» την Κυριακή, ημέρα της εκλογής της νέας επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ, όταν φέρεται να δέχτηκε από τρία πρόσωπα σωματική και λεκτική επίθεση.

Η φερόμενη επίθεση φαίνεται να έγινε εναντίον του εν λόγω προσώπου όταν διαμαρτυρήθηκε για τη διαγραφή δύο στενών συγγενικών του προσώπων από το μητρώο μελών του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση