ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Σύζυγος υψηλόβαθμου αξιωματούχου ο ιδιοκτήτης του σφαγείου CYPRA

Σαν κλασικοί ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την βαρύτητα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σε ευνομούμενα κράτη όπου οι πολιτειακοί αξιωματούχοι καθημερινά περνούν εξετάσεις και κάθε τους κίνηση διυλίζεται, τέτοιου είδους θέματα βρίσκονται στην δημόσια σφαίρα. Στο αφρικανικό Κυπριστάν, όπως και στις αντίστοιχες χώρες, όπως Μοζαμβίκη και Μαλάουι και την νήσο Άου-Άου, που έχει αρκετούς κατοίκους που προσομοιάζουν ως προς την σωματοδομή και τον ψυχισμό με τους Ελληνοκυπρίους, όλα αντικρίζονται επιφανειακά και κυρίως αναλόγως των προσωπικών συμπαθειών και προτιμήσεων, ενώ στις πλείστες περιπτώσεις και του συμφέροντος που προσδοκεί κάποιος να αποκομίσει.

• Οι αιτιάσεις και οι παραπομπές σε άλλου είδους θέματα, μάλλον προκαλούν παραπλάνηση και επιτείνουν την απαξίωση της κοινωνίας στους θεσμούς και τους αξιωματούχους. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον ιδιοκτήτη του σφαγείου CYPRA, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών εργοδοτούσε 79 παρακαλώ παράνομους εργάτες, όλοι τους αιτητές πολιτικού ασύλου.

• Ο εν λόγω κύριος είναι σύζυγος της Γενικής Λογίστριας της κυπριακής Δημοκρατίας ΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία χαίρει εκτίμησης για το έργο της και για την επαγγελματική της επάρκεια. Ε, γι αυτό ο κύριος της θα έπρεπε να ήταν διπλά και δεκαπλά προσεκτικός. Για να προστατεύσει την σύζυγο του, η οποία ως κορυφαία πολιτειακή αξιωματούχος σηκώνει τεράστιο βάρος, αλλά βρίσκεται και υπό κρίση. Κι εμείς δεν λέμε να μην δουλεύει ο άνθρωπος και να περιμένει αραχτός και λάιτ τον παχυλό μισθό της συζύγου. Ωστόσο, δεν μπορείς κύριε, εφόσον είσαι σύζυγος υψηλόβαθμου αξιωματούχου και μάλιστα σε νευραλγικό πόστο, να εργοδοτείς παράνομους εργάτες.

• Κυρίως δε να τα βάζεις με τα Υπουργεία και να τους κατηγορείς με τρόπο που να τους υποχρεώνεις να σε κατακεραυνώνουν με ανακοινώσεις και να σε παραπέμπουν σε ποινικές διώξεις. Έτσι είναι αυτά φίλε μου. Μην τα θέλουμε και όλα σ’ αυτή την ζωή. Και τις επιδαψιλεύσεις του κράτους και την επιχειρηματική ασυδοσία.

• Αναρωτηθήκατε τι έλεγαν όσοι καθημερινά έβλεπαν στους δρόμους αρκετούς εργάτες να περιφέρονται στα πέριξ του σφαγείου χωριά; Ε, καλά αυτός έχει μέσον και τον καλύπτουν τα Υπουργεία, αφού η γυναίκα του είναι η Γενική Λογίστρια του κράτους θα ήταν η μόνιμη επωδός. Άσε και που τώρα κάποιοι της αντιπολίτευσης το λένε ψιθυριστά, αλλά λόγω άλλων συνθηκών δεν βγήκε στην επιφάνεια, αλλά να είστε σίγουροι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δεχθούν τα πυρά τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας.

• Αυτό με το σφαγείο είναι κλασικό παράδειγμα της Κυπριακής πραγματικότητας. Όλοι βλέπουν την τσέπη τους και το προσωπικό τους συμφέρον αγνοώντας τις επιπτώσεις στην κοινωνία. Κυρίως επειδή σαν κλασικοί ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την βαρύτητα του αξιώματος και του θεσμού που κατέχουν αυτοί ή οι σύζυγοι τους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η κρίση στην Κύπρο δεν είναι οικονομική. Πρωτίστως είναι ηθική και σε δεύτερο βαθμό θεσμική. Αν βάλετε και πινελιές του γενετικού υλικού που φέρουμε και έχει αρκετά στοιχεία πονηράδας και λαμογιάς, τότε θα συνθέσετε το πάζλ των αιτιών της καταστροφής. Μια χώρα που ο προϋπολογισμός του κράτους, ισοδυναμεί με τον αντίστοιχο μιας μεσαίας πολυεθνικής, δεν μπορεί να έχει οικονομικό πρόβλημα αν δεν έχει κλέφτες σε αξιώματα και καίρια πόστα ή άλλοι που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα και τους πολίτες.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X