ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιοδεία Μαυρογιάννη στην Πάφο - Συνομίλησε με τους κατοίκους (εικόνες)

Παρουσίασε τις βασικές πτυχές του προγράμματός του και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Επαρχία Πάφου το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Αυγούστου o ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος, Ανδρέας Μαυρογιάννης συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του και μέλη της ομάδας στήριξης της υποψηφιότητάς του, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Τίμη, Νατά, Αμαργέτη, Πολέμι και Τσάδα όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα σημαντικά ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος, παρουσίασε τις βασικές πτυχές του προγράμματός του και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να καταθέσει προτάσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψής του στην Επαρχία μας, ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου την Παναγιά, γενέτειρα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και παρευρέθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ' κάτω από τον τίτλο «Μακάριος νυν και αεί».

Την Κυριακή 14 Αυγούστου, παρευρέθηκε και κατάθεσε στεφάνι στο Εθνικό Μνημόσυνο για τους Πεσόντες στις μάχες της Τυλληρίας το 1964 στην Εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στον Παχύαμμο.

Σταθμός της διήμερης περιοδείας του στην επαρχία μας, ήταν και η παρουσία του σε φεστιβάλ στην κοινότητα της Καλλέπειας, μιας κοινότητας με την οποία συνδέεται με ιδιαίτερους δεσμούς ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στα πλαίσια των επαφών του στην Τσάδα, επισκέφθηκε την πατρική οικία – μουσείο Ευαγόρα Παλληκαρίδη όπου συνομίλησε με συγγενικά πρόσωπα του ήρωα και έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X