ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Πεκέρ: «Καρφώνει» φημισμένους Τούρκους πολίτες που έχασαν χρήματα σε τζόγο

Έδωσε στην δημοσιότητα λίστες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Του Νίκου Στέλγια

Ο γνωστός Τούρκος άνθρωπος της νύχτας Σεντάτ Πεκέρ «ξαναχτύπησε» την νύχτα της Πέμπτης. Ο γνωστός μαφιόζος έδωσε στην δημοσιότητα λίστες που εμπεριέχουν ονόματα φημισμένων Τούρκων πολιτών που το προηγούμενο διάστημα έχασαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε παράνομο τζόγο και στοιχήματα των κατεχομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τουρκικό αντιπολιτευόμενο τύπο, ο κ. Πεκέρ προχώρησε στην δημοσιοποίηση λίστας που εμπεριέχει 49.500 ονόματα που έχασαν περισσότερα από 50.000 δολάρια ΗΠΑ στα παράνομα στοιχήματα στα κατεχόμενα. Πρόκειται για συμμετοχή γνωστών Τούρκων σε παράνομα στοιχήματα και τζόγο στα κατεχόμενα, τα οποία το προηγούμενο διάστημα διεύθυνε ο τ/κ «επιχειρηματίας», Χαλίλ Φάλγιαλι.

Με μια πρώτη ματιά στις λίστες που δημοσιεύτηκαν σε ένα λογαριασμό κοινωνική δικτύωσης που σχετίζεται με τον κ. Πεκέρ γίνεται αντιληπτό ότι σημαντικές προσωπικότητες της Τουρκίας από τα περιβάλλοντα της πολιτικής, του αθλητισμού και του θεάματος. Όλα δείχνουν ότι σημαντικές προσωπικότητες από την Τουρκία «ποντάρουν» στον παράνομο τζόγο των κατεχομένων με την ελπίδα του εύκολου κέρδους. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η απόπειρα έχει ως αποτέλεσμα μονάχα την απώλεια μεγάλων, σε κάποιες περιπτώσεις μυθικών, ποσών.

Ο κ. Πεκέρ πριν την δημοσιοποίηση της νέας λίστας προειδοποίησε ότι η νέα αποκάλυψη του αφορά άτομα που βρίσκονται κοντά στην «κυβέρνηση» Ερντογάν.

Ως γνωστόν, ο κ. Πεκέρ βρίσκεται αυτοεξόριστος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τους τελευταίους μήνες προχωρά σε αποκαλύψεις που αφορούν την κυβέρνηση Ερντογάν και τα κατεχόμενα.

Ο δε, κ. Φάλγιαλι έχει «προφυλακιστεί» στα κατεχόμενα εξαιτίας της κατηγορίας άσκησης σωματικής βίας σε έναν πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του. Τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ο κ. Φάλγιαλι έχει μεταφερθεί σε «νοσοκομείο» της κατεχόμενης Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση