ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραιτήθηκε μετά τον σάλο η 19χρονη - Η απάντηση για τον μισθό των 30.000 ευρώ

«Καμία παρανομία» η θέση του Υφυπουργού Τουρισμού

24news team

Καμία παρανομία δεν υπήρξε στην πρόσληψη της 19χρονης, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Τουρισμού, Κώστα Κουμή, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος τρεις μέρες μετά το σάλο που έχει προκληθεί.

Σε δηλώσεις που έκανε στο κρατικό κανάλι και την εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα», το μεσημέρι της Τρίτης, είπε μεταξύ άλλων ότι δεν γνώριζε πως η νεαρή ήταν μέλος του Επιτελείου του κου Χριστοδουλίδη στις πρόσφατες εκλογές ενώ τόνισε πως η πρόσληψη αφορούσε συνεργάτη και όχι σύμβουλο.

Συγκεκριμένα ο κος Κουμής διευκρίνισε ότι: «δεν ανέμενα ότι το νεαρό της ηλικίας της θα προκαλούσε τόσες αντιδράσεις. Η δική μας η ευθύνη ήταν και αυτό είχα ζητήσει από τους συνεργάτες μου στο Υφυπουργείο, να εξετάσουν κατά πόσον υπάρχει ηλικιακός περιορισμός και κατά πόσον υπάρχει απαραίτητη προϋπόθεση κατοχή πτυχίου. Δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το άλλο, άρα καμία παρανομία».
Μάλιστα σε σχόλιο ότι η νεαρή ήταν στο επιτελείο του κου Χριστοδουλίδη ο κος Κουμής διερωτήθηκε: «Και αν ήταν στο επιτελείο του κου Χριστοδουλίδη πού είναι το πρόβλημα;».

Εν συνεχεία, ο Υφυπουργός γνωστοποίησε πως η 19χρονη δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην εν λόγω θέση λέγοντας ανάμεσα σε άλλα: «Η συγκεκριμένη κυρία επικοινώνησε το πρωί με τον διευθυντή του γραφείου μου και του ανέφερε ότι δεν μπορεί, δεν επιθυμεί να συνεχίσει εργαζόμενη υπό αυτές τις συνθήκες. Επικοινώνησα μαζί της για να δω πώς είναι, κατ’ αρχήν, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει ταλαιπωρηθεί με όλα αυτά που γράφονται και όλες τις επιθέσεις που γίνονται».

Ο κος Κουμής διέψευσε και τα όσα ακούστηκαν για μισθό 30.000 ευρώ: «Ήταν πιο κάτω ο μισθός, δεν αληθεύουν, ούτε έχουμε τέτοιο υπόλοιπο για να δώσουμε το ξεκαθαρίζω». 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση