ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδέχθηκε τα fake accounts ο Χριστοδουλίδης

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

24news team

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Μανώλη Κυριάκου, πρώην μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ειδικού επί θεμάτων Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η πλευρά του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, τηρεί σιγήν ιχθύος.

Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κάποιος από το επιτελείο του τέως υπουργού Εξωτερικών τοποθετήθηκε στα όσα του καταλογίζει ο πρώην συνεργάτης του.

Έμμεσα, ωστόσο, ο κος Χριστοδουλίδης φαίνεται να επιβεβαίωσε τα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Πολίτης» αφού ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Τσαγγάρης, για τον οποίο σε ένα από τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται να έγραψε ότι είναι στο «payroll», με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε πως κάνει δεκτή την απολογία του κου Χριστοδουλίδη.

 

*Το μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας

*Η απολογία του Νίκου Χριστοδουλίδη

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης Κυριάκου στην συνέντευξή του αποκάλυψε πως δημιούργησε κατόπιν οδηγίας του κου Χριστοδουλίδη ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χτυπά μέσω αυτών τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X