ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Π. Σταυριανός: Ο ιατροδικαστής του ΑΚΕΛ μετεγγράφηκε στους Οικολόγους

Θα μεταφέρει ψήφους από το κόμμα της αριστεράς

Στέλιος Ξιουρής

Μεταγγραφή βόμβα όπως την χαρακτηρίζουν και οι συνάδελφοι-αθλητικογράφοι πέτυχαν οι Οικολόγοι-Περιβαλλοντιστές με την ένταξη στο ψηφοδέλτιο Λάρνακας του ιατροδικαστή ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ που προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ–αριστερά Νέες δυνάμεις.

Ο κ. Σταυριανός που διετέλεσε και βουλευτής του ΑΚΕΛ την περίοδο 2006-2016 με τεράστια επιτυχία και προσφορά τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και ευρύτερα στον χώρο της αριστεράς σίγουρα θα προσελκύσει ψήφους από το κόμμα του έστω και αν τον κατατάσσουν στις Νέες δυνάμεις.

Πάντως ο γνωστός ιατροδικαστής με τις ρηξικέλευθες του τοποθετήσεις στο Κοινοβούλιο εκπροσωπούσε το ΑΚΕΛ σε αρκετές Κοινοβουλευτικές επιτροπές με επάρκεια ενώ διακρινόταν και για το κοινωνικό του έργο.

Αν και στην Εζεκία Παπαϊωάννου αντιμετώπισαν την μετεγγραφή Σταυριανού ως συνήθη πρακτική, εντούτοις ανησύχησαν αφού είναι γνωστό το έρεισμα του ιατροδικαστή ιδιαίτερα στην γενέτειρα του Αραδίππου, όπου το ΑΚΕΛ συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό ψήφων.

Επισημαίνεται ακόμη ότι τέτοιου είδους μετακινήσεις προκαλούν πονοκέφαλο στο ΑΚΕΛ αφού ένας εν δυνάμει σύμμαχος τους, όπως θεωρούνται οι Οικολόγοι προκαλεί ρήγμα στο κόμμα και το αποδυναμώνει σε μια ευαίσθητη περίοδο…

Σε μια άλλη εξέλιξη στον ΔΗΣΥ Λάρνακας όπου και θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές στις 20 Φεβρουαρίου αίσθηση έκανε το δημοσίευμα στην στήλη «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» υπό τον τίτλο «ίντριγκες και δολοπλοκίες» με τρεις υποψηφίους τους Πρόδρομο Αλαμπρίτη, Μάκη Γεωργίου και Ιωάννη Φιλίππου να μάχονται για δυο θέσεις, αφού οι παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκονται στο απόγειο και οι μάχη κορυφώνεται με όσα περιγράψαμε στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας γίνεται σκληρή μάχη για μια έδρα, την οποία διεκδικούν ΕΔΕΚ - ΕΛΑΜ – ΔΗΠΑ - Οικολόγοι μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟικού Γιώργου Προκοπίου ο οποίος κατέρχεται υπό την σημαία της Συνεργασίας Δημοκρατικών δυνάμεων. Η κατανομή των εδρών στην παρούσα Βουλή είναι από δυο έδρες σε ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση