ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ένα παράπονο στο twitter σου βγαίνει...ξινό

Η ανάρτηση της Ερατώς Κοζάκου Μαρκουλλή και τα σχόλια

24news team

Το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε σε εκδήλωση στο Προεδρικό, εξέφρασε μέσω ανάρτησής της στο twitter, η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Συγκεκριμένα, η κα Κοζάκου Μαρκουλλή, αναφέρθηκε στην εκδήλωση που θα γινόταν στο Προεδρικό για τη μέρα της γυναίκας, λέγοντας πως πρώτη φορά δεν έχει προσκληθεί. 

Δείτε την ανάρτησή της:

«Πρώτη φορα που δεν έχω προσκληθεί σε εκδήλωση στο Προεδρικό για την Ημέρα της Γυναίκας! Μια απο τις μετρημένες στα δάκτυλα γυναίκες που διετέλεσαν υπουργοί απο το 1960 κ η μονη ΥΠΕΞ!Φαίνεται οι μαύρες λίστες των «αντιφρονούντων» καλά κρατούν στο Προεδρικό!»

Χρήστης του twitter έσπευσε να σχολιάσει πως η κα Μαρκουλλή ζητά σπαρακτικά πρόσκληση τη στιγμή που η ίδια είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ρωσικής τράπεζας, ενώ άλλο tweet  την επικρίνει λέγοντας: «Σε εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας! Για να δηλώσει την στήριξη της ειδικά στις γυναίκες της Ουκρανίας που υποφέρουν καθημερινά, ενώ αυτή απολαμβάνει τα δικαιώματα που αποφέρει η συμμετοχή της στο ΔΣ της ρωσικής τράπεζας!»

 

Πάντως, αρκετά ήταν τα αρνητικά σχόλια για το παράπονο της κας Μαρκουλλή, με αρκετούς να θεωρούν τη στάση της υπερβολική.

Mε τη σειρά της, και η Ανδρούλλα Βασιλείου, έσπευσε να απαντήσει στο tweet, γράφοντας: «Δεν πιστεύω να ισχύει αυτό, Ερατώ μου γιατί κι εγώ μια αντιφρονούσα, προσκλήθηκα. Μάλλον παράληψη ήταν.»

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση