ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όραμα για την Αμμόχωστο - Η πόλη της ζωής μας, μέρος του χαρακτήρα μας

Γράφει ο Αναστάσιος (Τάσος) Δημητριάδης, Υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστου Ανεξάρτητη συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων

Προέρχομαι από τη λαϊκή βάση των ψηφοφόρων. Δεν κρατεί η σκούφια μου από κανένα μεγάλο τζάκι

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητας γιατί τα ζω όπως ο κάθε απλός Κύπριος.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ένας πολίτης που γνοιάζεται πραγματικά για τα κοινά και που καταλαβαίνει ότι, εάν είναι να αλλάξουν αυτά που μας ενοχλούν, τότε πρέπει να τα αλλάξουμε εμείς…

Μπαίνω λοιπόν στην πολιτική όχι για να γίνω πολιτικός, αλλά για να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω πολιτικές προσδοκίες για μια καλύτερη κοινωνία που μας αξίζει.

Για αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω την ανάληψη αυτής της ευθύνης. Αυτή την προσπάθεια όμως δεν μπορώ να την υλοποιήσω μόνος μου, αλλά χρειάζομαι τη δική σας στήριξη, βοήθεια κι ενεργό συμμετοχή.

Πιστεύω ότι ως βουλευτής μπορώ:

• Να προσφέρω καινούργιες ιδέες και να τις μετατρέπω σε πράξεις

• Να συνεργαστώ σαν μέρος μιας ομάδας για το κοινό καλό

• Να στηρίξω ακράδαντα τα δικαιώματα των πολιτών και του συνόλου κόντρα

           στα συμφέροντα των λίγων.

• Να κάνω περήφανους και δικαιωμένους τους πολίτες για την επιλογή τους.

Ειδικά για την Αμμόχωστο:

Θα αγωνιστώ αδιάκοπα με όλα τα μέσα που θα διαθέτω για την επιστροφή της πόλης μας (που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας κι αγωνίζομαι εδώ και χρόνια) στους νόμιμους κατοίκους της. Θα πρωταγωνιστήσω στη Διαφώτιση και κάθε είδους διαμαρτυρία κατά της κατοχής.

Παρά το ότι γίναμε μέλος της Ε.Ε. εντούτοις, επικρατεί ακόμη η απαράδεκτη αναξιοκρατία, η ημετεροκρατία, η κομματικοποίηση των πάντων και ή έλλειψη βαθιάς δημοκρατικής συνείδησης, που υπονομεύεται από τη δωροδοκία και το ρουσφέτι. Όλα αυτά, μαζί με την έλλειψη δεοντολογίας, έχουν ως φυσικό επακόλουθο την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, την καταρράκωση των θεσμών και την καταδολίευση του δημόσιου πλούτου. Δυστυχώς ακόμη το επίπεδο της διαφθοράς και της διαπλοκής στον τόπο μας είναι υψηλό.

Θα αγωνιστώ για να συμβάλω στις απαραίτητες αλλαγές εκσυγχρονισμού που τόση ανάγκη έχει ο τόπος με προοδευτικές και νέες, καινοτόμες ιδέες. Θα προσπαθήσω στο λεξιλόγιο της δημόσιας ζωής να μπουν τρεις σημαντικές λέξεις –Αποστολή, Ευθύνη, Λογοδοσία- που απουσιάζουν και μαζί με τους ελλιπείς νόμους, χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η επικοινωνία με τους πολίτες θα είναι άμεση και διαρκής. Θα είναι χαρά μου αυτή η αμφίδρομη σχέση μέσω της επικοινωνίας να συμβάλει στη λύση προβλημάτων και στην προώθηση πολιτικής με νέες ιδέες.

Ως βουλευτής θα αναλάβω πλήρως τις ευθύνες μου απέναντι στους πολίτες και την πατρίδα μου και θα τιμήσω την αποστολή μου στο κοινοβούλιο με παρεμβάσεις, εισηγήσεις και ενέργειες για εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που αφορά τη βελτίωση διαβίωσης του πολίτη.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την κοινωνία μας προς το καλύτερο. Ήρθε η ώρα να λειτουργήσουμε διαφορετικά, να πάρουμε εμείς, οι πολίτες στα χέρια μας την τύχη της κοινωνίας μας και να αμφισβητήσουμε το παλιό και το κατεστημένο, γιατί θέλουμε μια Κύπρο που θα μας ενθουσιάζει, θα μας αντιπροσωπεύει και θα μας κάνει υπερήφανους καθημερινά.

Με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζητώ την ψήφο σας για να χτίσουμε το έργο της αλλαγής που πρέπει να γίνει. Μαζί θα παλέψουμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την Κύπρο που οραματιστήκαμε.

Σίγουρα μαζί μπορούμε καλύτερα!

Αναστάσιος (Τάσος) Δημητριάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση