ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
16 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οι λόγοι παραίτησης Μυλωνά από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ

Η αναφορά του στην Επιτροπή Άμυνας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

*Του Ανδρέα Πογιατζή

Τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες υπέβαλε την παραίτησή του προς τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, εξήγησε στην kathimerini.com.cy, ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς.

Ο κ. Μυλωνάς, είχε εξαγγείλει τον περασμένο Ιούνιο την υποψηφιότητα του, για την θέση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του κόμματος και θεώρησε ότι για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να αφήσει την θέση του εκπρόσωπου Τύπου. Εν τέλει, ο κ. Πανίκος Λεωνίδου επικράτησε του Παύλου Μυλωνά με τέσσερις έναντι τριών ψήφων και εξελέγη από την κοινοβουλευτική ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος ως εκπρόσωπος.

Η πρόθεση του κ. Μυλωνά ωστόσο, για την παραίτηση του από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, ήταν αμετάκλητη, καθώς όπως εξήγησε ο ίδιος, θεωρεί ότι ο κύκλος του σε αυτό το πόστο έχει κλείσει. Ο κ. Μυλωνάς επικαλέστηκε και άλλους λόγους, για τους οποίους θέλει να αφήσει το πόστο του εκπροσώπου Τύπου, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Δήλωσε επίσης, ότι σημαντικό παράγοντα στην απόφασή του, παίζει και ο αυξημένος φόρτος εργασίας που έχει για τα καθήκοντα του στην Επιτροπή Παιδείας και στην Επιτροπή Άμυνας, της Βουλής.

Πέραν αυτού, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, δεν ήταν θετικός στην παραίτηση του κ. Μυλωνά από το πόστο του εκπροσώπου Τύπου και ζήτησε από τον ίδιο να συζητήσουν ξανά το θέμα.

«Πάνω από όλα η Άμυνα»

Την κόντρα του Μαρίνου Σιζόπουλου με τον Χρίστο Χρίστου σχολίασε επίσης στην «Kαθημερινή» ο κ. Μυλωνάς ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Άμυνας. Αυτό που υποστήριξε ο κ. Μυλωνάς είναι ότι, «κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε τα μικροπολιτικά και να επικεντρωθούμε όλοι στα σημαντικά ζητήματα του τόπου».

Είπε ότι πάνω από όλα είναι η Άμυνα και ότι δεν θα πρέπει σημαντικά θέματα να μπαίνουν στον πάγο εξαιτίας μικροπολιτικών διαφορών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση