ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κόκκινες καρέκλες και ο καφές του Αβέρωφ

Δείτε βίντεο

24news team

Σε μια συζήτηση πέραν της μίας ώρας οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέλυσαν, με συντονιστή τον κύριο Δημήτρη Λοττίδη, Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου «Sppmedia» και ιδρυτή του Digital Agenda Cyprus Summit, τους στόχους και τις θέσεις τους για τη ψηφιοποίηση της χώρας.

Η όλη συζήτηση έγινε στο πλαίσιο του 5ου συνεδρίου Digital Agenda Cyprus Summit το οποίο διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, υπό τον θεματικό τίτλο «The Crossroads».

Οι τρεις υποψήφιοι ανέβηκαν στην σκηνή εμφανώς ευδιάθετοι, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να μην αφήνει ασχολίαστο το χρώμα που είχαν οι καρέκλες.

Συγκεκριμένα, αφού ο κος Λοττίδης τους καλωσόρισε και τους είπε να καθίσουν εκεί που επιθυμούν, ο Αβέρωφ Νεοφύτου αστειευόμενος είπε: «Μου είπαν να κάτσω δαμέ», ενώ στη συνέχεια σχολιάζοντας το κόκκινο χρώμα των καρεκλών ανέφερε, «ξεκινήσαμε με καλό χρώμα τις καρέκλες».

Στη συνέχεια, ο κος Νεοφύτου, προτού απαντήσει στο ερώτημα του κου Λοττίδη, ζήτησε δημοσίως έναν καφέ καθώς όπως διευκρίνησε ήταν ξύπνιος από τις τέσσερις το πρωί!

Συγκεκριμένα είπε, «προτού απαντήσω στην ερώτηση σας, αν είναι δυνατόν να έχω έναν μαύρο καφέ σκέτο, γιατί είμαι από τις τέσσερις το πρωί στο πόδι για να είμαι στην ώρα μου εδώ».

Δείτε το βίντεο

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X