ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Γερμανοί λαϊκιστές ξανάρχονται κατά της Στέλλας Κυριακίδου (pics)

Η κα.Κυριακίδου βρίσκεται στις Βρυξέλλες εδώ και ένα μήνα, ενώ από πέρσι που ξεκίνησε η κρίση της πανδημίας οι γειτονές της την είδαν μόνο δύο φορές

Στέλιος Ξιουρής

Αίφνης βρέθηκε το πρόβλημα για τις περιορισμένες ποσότητες εμβολίων που διατίθενται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν πρόκειται για τα παιχνίδια συμφερόντων των τεράστιων φαρμακοβιομηχανιών, ούτε και για τις επιδιώξεις των μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών. Θα έπρεπε να βρεθεί το εξιλαστήριο θύμα και να φορτωθούν οι ευθύνες σε όποιο βρίσκεται μπροστά τους.

Για όλα φταίει η Κύπρια Επίτροπος Υγείας ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ως η αιτία όλων των δεινών για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ε.Ε αποφάνθηκε η Γερμανική BILD και φυσικά όσοι την παρακινούν.

Προφανώς οι Γερμανοί δημοσιογράφοι παροτρυνόμενοι και από συμφέροντα και πολιτικά παίγνια στην χώρα τους, θέλησαν να εκστρατεύσουν στο μικρό νησί της Ανατολικής Μεσογείου για να εκκολάψουν την προπαγάνδα τους.


Και βρήκαν πρόσφορο έδαφος να χτίσουν ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας ακόμη και εγκαθιστώντας έξω από το σπίτι της κ. Κυριακίδου στην Λευκωσία συνεργείο δημοσιογράφων που επιχειρεί μέσω δηλώσεων από ανυποψίαστους πολίτες να τοποθετηθούν περί του εμβολιαστικού προγράμματος της Ε.Ε.

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε από γείτονες που ενοχλήθηκαν από την BILD Ελλαδίτισσα δημοσιογράφος ονόματι ΛΙΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (φωτο), χτυπάει τις πόρτες και υποβάλλει το ερώτημα αν φταίει η κ. Κυριακίδου για την καθυστέρηση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Η καθοδηγούμενη ερώτηση προκαλεί έκπληξη και απορίες στους ανυποψίαστους πολίτες που έτυχε να είναι γείτονες της κ. Κυριακίδου Φαίνεται ότι η κ. Σπυροπούλου έχει πληροφορίες ότι η έδρα της Κομισιόν μεταφέρθηκε από τις Βρυξέλλες στην Κύπρο.

Πάλι η Κύπρος έρμαιο και παιχνιδάκι εξυπηρέτησης συμφερόντων ξένων που θέλουν μέσω της χώρας μας, στην προκειμένη της Επιτρόπου Υγείας της Ε.Ε , να αποδομήσουν ομοεθνείς τους πολιτικούς που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.


Οι βολές κατά της κ. Κυριακίδου συμπαρασύρουν και την Πρόεδρο της Ε. Επιτροπής ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ, Γερμανίδα στην καταγωγή, που στην μάχη για να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο στοίχημα της Ε.Ε και να εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι των χωρών – μελών δίνουν τον κοινό τιτάνιο αγώνα.

Ας μην παραβλεφθεί ότι αυτή την περίοδο στην Γερμανία παίζεται άλλο ένα υψηλής πολιτικής παιχνίδι για τον διάδοχο της Πρωθυπουργού ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, η οποία δήλωσε ότι αποχωρεί από την Καγκελαρία τους προσεχείς μήνες.

Η κα.Κυριακίδου βρίσκεται στις Βρυξέλλες εδώ και ένα μήνα, ενώ από πέρσι που ξεκίνησε η κρίση της πανδημίας οι γειτονές της με τους οποίους επικοινώνησε το 24news την είδαν μόνο δύο φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X