ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι εκλογές… στο στοίχημα - Αυτές είναι οι αποδόσεις των υποψηφίων

Ποιος θα είναι ο νικητής;

24news team

Οι εκλογές είναι προ των πυλών και οι υποψήφιοι μαζί με τα επιτελεία τους κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς με στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών. Η μάχη ανάμεσα στους διεκδικητές φούντωσε για τα καλά και το παιχνίδι παίζεται πλέον σε όλα τα γήπεδα.

Προβλέψεις και προγνωστικά, πέραν των δημοσκοπήσεων, άρχισαν να κάνουν και οι ψηφοφόροι οι οποίοι σε συζητήσεις τους διατυπώνουν την άποψή τους είτε για το ποιον βλέπουν ως νικητή, άρα και επόμενο πρόεδρο, είτε για το ποιοι δύο θα περάσουν στον… τελικό!

Θέση στο ντέρμπι από το δικό τους μετερίζι παίρνουν και οι εταιρείες στοιχημάτων δίδοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του είδους να ποντάρουν σε αυτό που… βλέπουν!

Το 24news έψαξε για τις αποδόσεις των υποψήφιων και σας τις παρουσιάζει:

Ποιος θα είναι ο νικητής; Εδώ αδιαφιλονίκητο φαβορί φιγουράρει ο Νίκος Χριστοδουλίδης δίδοντας μηδαμινή απόδοση, η οποία κυμαίνεται από 1.16 έως 1.22, πράγμα που σημαίνει και λιγοστά κέρδη σε όσους θα τον προτιμήσουν.

Για τους τολμηρότερους υπάρχει και η επιλογή over/under και στην προκειμένη δεν αφορά τα γκολ αλλά το ποσοστό που θα εξασφαλίσει ο υποψήφιος στον πρώτο γύρο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X