ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «απειλές» του Νίκαρου - «Ενδεχομένως να αναθεωρήσω και να πάω μέχρι τα 108»

Προειδοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους

Το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου διοργάνωσε πάρτι-έκπληξη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ένεκα των γενεθλίων του στις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος αφού αντευχήθηκε σε όλους κάθε καλό και τους ευχαρίστησε για τη σκληρή δουλειά που επιτελούν, δεν έχασε την ευκαιρία αστειευόμενος να «απειλήσει» τους πολιτικούς αντιπάλους του ότι εάν «δεν συμπεριφερθούν όπως τα πολιτικά θέσμια υπαγορεύουν…», ενδεχομένως να αναθεωρήσει και να φτάσει μέχρι τα 108 χρόνια!

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο παππούς του τόσο έζησε, άρα «είναι τα γονίδια καλά».

Συγκεκριμένα ο κ. Αναστασιάδης είπε «κάποιοι, γνωρίζοντας την ηλικία που πέθανε ο παππούς μου, στα 108, μου ευχήθηκαν να πάω τόσο. Είναι τα γονίδια καλά. Είναι μια απειλή για τους πολιτικούς μου αντιπάλους ότι αν δεν συμπεριφερθούν όπως τα πολιτικά θέσμια υπαγορεύουν ενδεχομένως να αναθεωρήσω την απόφασή μου και να πάω μέχρι τα 108».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ανέφερε ότι «αυτό που αναμένω βεβαίως είναι η Βουλή να εγκρίνει την πρόταση για αλλαγή του Συντάγματος, έτσι που οι θητείες του Προέδρου της Δημοκρατίας να περιορίζονται στις δύο, και αυτή είναι πρόταση που υπεβλήθη το 2013».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X