ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νικόλας θέτει θέμα ποινικών ευθυνών για Γ. Εισαγγελέα και Β. Γ. Εισαγγελέα

Ο. Κουλλάς: Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ υποκαθιστά όλους τους θεσμούς

Στέλιος Ξιουρής

Στο ίδιο επιθετικό τέμπο σε όλα τα επίπεδα παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, αφού μετά την επίθεση του στον Υπουργό Οικονομικών που χαρακτήρισε ψεύτη και αισχρό για το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων, συνέχισε και κατά του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα τις πρωτοφανείς επιθέσεις του, επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να διέπραξαν ποινικές και πειθαρχικές παραβάσεις στο θέμα των πολιτογραφήσεων...

Ακόμη, όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος το ΔΗΚΟ θα καταθέσει Σχέδιο Απόφασης στην Ολομέλεια της Βουλής, με το οποίο θα ζητείται η δημοσιοποίηση του ενδιάμεσου πορίσματος της ερευνητικής επιτροπής Νικολάτου για τις πολιτογραφήσεις.

Σημείωσε ότι τίθεται θέμα ασυμβίβαστου για τον Γενικό Εισαγγελέα ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, αφού διετέλεσαν Υπουργοί όταν λαμβάνονταν οι αποφάσεις για τις πολιτογραφήσεις, από τις οποίες πέραν από τις μισές ήταν παράνομες, σύμφωνα με το πόρισμα Νικολάτου.

Ενδεχομένως είπε, να προκύπτουν ποινικές, διοικητικές ή και πειθαρχικές ευθύνες για τους δύο αξιωματούχους.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να ανατεθεί σε άλλους εισαγγελείς, όπως στην υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου να κρίνουν το πόρισμα και να οδηγήσουν υποθέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο για εκδίκαση υποθέσεων.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς δήλωσε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος θέλει να λέει σε όλους τι πρέπει να κάνουν και τι δεν πρέπει, υποκαθιστώντας όλους του θεσμούς της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X