ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Νεότερα για την υγεία της Υπ. Εργασίας - Κρίσιμη προσπάθεια στο τέλος της βδομάδας

Νέο ανακοινωθέν από το Υπουργείο Υγείας

ΚΥΠΕ

«Σταθερά κρίσιμη», παραμένει η κατάσταση της υγείας της κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο Κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβασης.

Η κ. Αιμιλιανίδου παραμένει διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, στο τέλος της εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί θα κάνουν προσπάθεια μείωσης της καταστολής

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή, μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα.

«Υπενθυμίζεται ότι η κα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι δίπλα στην κ. Αιμιλιανίδου είναι από την πρώτη στιγμή στελέχη της κυπριακής πρεσβείας στην Ελλάδα ενώ σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς προκειμένου να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της, είναι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση