ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος ΥΠΕΞ: Κασουλίδης ή άλλος;

Ντροπή θεωρούν, διπλωμάτες εγνωσμένου κύρους, τους ψιθύρους που αφήνουν να διαρρεύσουν κύκλοι του 3ου ορόφου του ΥΠΕΞ, πως η επιστροφή Κασουλίδη «είναι για γέλια»

24news team

Ντροπή θεωρούν, διπλωμάτες εγνωσμένου κύρους, τους ψιθύρους που αφήνουν να διαρρεύσουν κύκλοι του 3ου ορόφου του ΥΠΕΞ, πως η επιστροφή Κασουλίδη «είναι για γέλια».


Πακετάρει ο Χριστοδουλίδης, φεύγει πυροβολώντας αύριο στις 11:30


Με δεδομένο την πιθανή αποχώρηση του Νίκου Χριστοδουλίδη από το ΥΠΕΞ, έρχεται στο προσκήνιο η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας. Όπως η «Καθημερινή» είχε αποκαλύψει προ ενός μηνός ο αντικαταστάτης εκτός απροόπτου θα είναι ο Ιωάννης Κασουλίδης, στον οποίο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε σχετική πρόταση. Τα τελευταία 24ωρα και σύμφωνα με πληροφορίες του 24Νews, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, κύκλοι του υπουργικού γραφείου του ΥΠΕΞ άφηναν να νοηθεί πως θα ήταν λάθος η υπουργοποίηση του Ιωάννη Κασουλίδη, με κάποιους μάλιστα να μιλούν απαξιωτικά για την ηλικία και τις ικανότητες του πολύπειρου Κασουλίδη. Την ίδια ώρα εμφανίστηκαν «προτάσεις» και πάλι από το ΥΠΕΞ για «εναλλακτικές» Κασουλίδη με τα ονόματα των Κορνήλιου Κορνηλίου και Κυριάκου Κούρου να είναι πρώτα στο τραπέζι.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση