ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα επίθεση από ΑΚΕΛ σε Γιολίτη - «Κρύβεται και σιωπά»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Νέα πυρά εκτοξεύει το ΑΚΕΛ κατά της Υπουργού Δικαιοσύνης, με αφορμή τις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι γυναίκας που φέρεται να διαχειριζόταν το parody account Lady Έμιλυ Καρντάσιαν Duchess of Yiolou.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Υπουργός Δικαιοσύνης κα Γιολίτη βαρύνεται με μια πρωτοφανή συμπεριφορά κατάχρησης εξουσίας σε βάρος πολίτη. Αν η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται, τότε ο Πρόεδρος που τη διόρισε οφείλει να της το υποδείξει ώστε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης κατήγγειλε σατιρικό λογαριασμό στην Αστυνομία, παρόλο που γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει ότι το θέμα αφορά την αστική και όχι την ποινική δικαιοσύνη. Ακολούθως, η Αστυνομία με υπερβάλλον ζήλο και ενέργειες αμφιβόλου νομιμότητας εισέβαλε στο σπίτι πολίτη και προχώρησε σε κατάσχεση υπολογιστών.

Η κα Γιολίτη κρύβεται και σιωπά, το ίδιο και η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι με την παρέλευση του χρόνου το θέμα θα πέσει στα μαλακά. Το ΑΚΕΛ όμως δεν πρόκειται να το αφήσει να πέσει στα μαλακά, επειδή είναι θέμα που αφορά άμεσα τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών, το κράτος δικαίου και την ποιότητα της δημοκρατίας στον τόπο μας.

Είναι ένα θέμα που αντικατοπτρίζει την αλαζονεία και τον ετσιθελισμό γενικότερα της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης με σοβαρή δυσανεξία στην κριτική και την αντίθετη άποψη.

Είναι γι’ αυτό που εγγράψαμε το θέμα στη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X