ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος και η κυβέρνησή του»

Απάντηση ΑΚΕΛ στον Αβέρωφ

24news team

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σήκωσε το γάντι και πήρε θέση στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Αβέρωφ Νεοφύτου όσον αφορά για το ότι ο ΔΗΣΥ είναι θετικός στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Η απάντηση ΑΚΕΛ

Η θέση του ΑΚΕΛ σχετικά με την πρόταση για αυτοδιάλυση της Βουλής είναι ξεκάθαρη. Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του έχουν την κύρια και καθοριστική ευθύνη για το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων που στήθηκε στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του έχουν την κύρια και καθοριστική ευθύνη, γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάθισε την Κύπρο στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Όταν ο Πρόεδρος αναλάβει τις ευθύνες του και παραιτηθεί, τότε να μιλήσουμε και για τη Βουλή και τις ευθύνες της.

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού 

Για τις προτάσεις για αυτοδιάλυση της Βουλής και παραίτηση ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, ρωτήθηκε σήμερα από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τόνισε πως «Η θέση μας για το θέμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών είναι θετική. Δεν θα θέλαμε όμως σε αυτά που βιώνει ο τόπος να κάνουμε ακόμα ένα θέμα στην κονίστρα της κομματικής αντιπαλότητας».

Πρόσθεσε ότι «γι’ αυτό και αν υπάρχει ευρύτατη συναίνεση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός τοποθετείται θετικά, παίρνοντας και το μήνυμα της κοινωνίας αλλά και με ένα πραγματισμό ότι η Βουλή ανεξάρτητα πότε θα αυτοδιαλυθεί, είναι σχεδόν παράλυτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X