ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μια πρόταση «τελείωσε» την Καίτη ο Αβέρωφ - Βίντεο

Τι είπε για την ανάρτηση της Κάιτης Κληρίδου που προκάλεσε χαμό

24news team

Συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη είχε νωρίτερα ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μετά τη συνομιλία που είχαν οι δύο άντρες, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ανάρτηση της Καίτης Κληρίδου, πριν από τον Β' γύρο των εκλογών, που ομολογουμένως προκάλεσε χαμό.

Υπενθυμίζουμε πως η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη, σε ανάρτησή της εξαπέλυσε πυρά τόσο εναντίον του Προέδρου Αναστασιάδη όσο και του νυν Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Όπως έγραψε:

«Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με την διαφθορά της διακυβέρνησης του και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον ΔΗΣΥ. Έξέθρεψε τον Νίκο Χριστοδουλίδη με σκοπό να τον βγάλει πρόεδρο για να καλύψει τα νώτα του και να μη αποκαλυφθεί η προσωπική του ανάμειξη στη διαφθορά. Δεν σεβάστηκε τον Γλαύκο Κληρίδη και τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει. Δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε», έγραψε στην ανάρτησή της η Καίτη Κληρίδου, την παραμονή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.

Σαν θυγατέρα του ιδρυτή που αποτελεί την παντοτινή πυξίδα μας, Γλαύκου Κληρίδη, θερμή μου παράκληση προς όλους τους πιστούς Συναγερμικούς που ψήφισαν τον αρχηγό και μαχητή του κόμματος μας Αβέρωφ Νεοφύτου, να μην ψηφίσουν τον δούρειο ίππο του Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου, Κάρογιαν και Θεοχάρους», συνέχισε.

Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είναι καθαρός, προέρχεται από οικογένεια αγωνιστών, είναι Πίτσιλλος και φθάνει και μακρινός συγγενής του Γλαύκου Κληρίδη.
Καλή Ψήφο αύριο!»

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, άδειασε με μια πρόταση την Καίτη Κληρίδου.

«Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης», σημείωσε, ενώ ανέφερε πως, «εάν αποφεύγονταν μεταξύ πρώτης και δεύτερης οι οποιεσδήποτε τοποθετήσεις των στελεχών σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ναι έγιναν λάθη και αναλαμβάνω και εγώ το μερίδιο ευθύνης μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Ο καθένας με τη συνείδηση του είχε την επιλογή του, θα μπορούσαμε να συγκρατηθούμε χωρίς τοποθετήσεις. Έγιναν και ένθεν και ένθεν. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ ως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και συνεργάτης για χρόνια στη διάσωση της χώρας να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία προς οποιονδήποτε, είτε αυτός είναι πολιτικός μου αντίπαλος και πολύ περισσότερο κάποιον που υπηρέτησε δέκα χρόνια ως Προέδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση