ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρογιάννης για Αβέρωφ: «Η αξιοπιστία του είναι όπως το «δεσμεύομαι» του Αναστασιάδη»

Τι αναφέρει σε δημοσίευση του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

24news team

Με αφορμή τη δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, για στήριξη στις οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης απάντα μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο κος. Αβέρωφ εξήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) τη στήριξη σε 52.000 οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ούτως ώστε κανένα νοικοκυριό να μην υποφέρει από τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Twitter, ο κος. Μαυρογιάννης, αναφέρει πως: «Για 10 χρόνια ο κος. Νεοφύτου ήταν συγκυβερνήτης μίας κυβέρνησης που γονάτισε τη μεσαία τάξη και τις ευάλωτες ομάδες. Δύο βδομάδες πριν τις εκλογές προσπαθεί να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους με παροχολογία δίχως αντίκρισμα».

Συνεχίζοντας ο κος. Μαυρογιάννης παρομοίασε την αξιοπιστία του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με το «δεσμεύομαι» του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Η αξιοπιστία του (Αβέρωφ Νεοφύτου) είναι όση και το «δεσμεύομαι» του κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η σχετική ανάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση