ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρογιάννης: «Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα…»

Η εκδήλωση του υποψήφιου Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Πλατεία Ελευθερίας

Ανακοινώσεις

Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Τρίτη (04/10) ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ανεξάρτητου υποψηφίου, στις 07:30 μ.μ ο κος Μαυρογιάννης θα παρουσιάσει την πρόταση διακυβέρνησης του για την Κύπρο του αύριο.

Η ανακοίνωση και το πρόγραμμα λεωφορείων

Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας, μέσα από τις εντατικές επαφές που πραγματοποίησε με φορείς, οργανώσεις και πολίτες, θα παρουσιάσει σήμερα στις 7:30 μ.μ. την πρόταση διακυβέρνησης του για την Κύπρο του αύριο.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα παραθέσει το όραμά του για την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Για τη μεταφορά πολιτών προς τον χώρο της εκδήλωσης, το Εκλογικό Επιτελείο έχει μεριμνήσει για την αναχώρηση λεωφορείων από όλες τις επαρχίες.

Η Κύπρος Μπορεί να γίνει ξανά ο φιλόξενος τόπος των ονείρων μας. Αρκεί να το θελήσουμε, να το ονειρευτούμε και να το πιστέψουμε.

Σας περιμένουμε για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι η Κύπρος Μπορεί. Ότι η Κύπρος γυρίζει σελίδα!

Πρόγραμμα λεωφορείων: https://mailchi.mp/668d8d41b1d3/n4cf0rf10l

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X