ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MADE IN TURKEY - Η λύση του Κυπριακού περνά από το λαθρεμπόριο

Δεν μας έφτανε ο κανονισμός της Πράσινης Γραμμής, δεν μας έφταναν τα «μαϊμού» προϊόντα, έχουμε τώρα και τα προϊόντα των ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

Στέλιος Ξιουρής

Μας πάει πολύ το MADE IN Turkey – όπως φαίνεται – στις λεγόμενες ελεύθερες περιοχές. Και αν δεν είναι και από Τουρκία, σίγουρα θα είναι από τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

Μην σας παραξενεύει. Δεν αναφερόμαστε σε όσους μεταβαίνουν στις κατεχόμενες μας περιοχές. Αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο και ας αποφασίσει ο καθένας τι θέλει να πράξει.

Απλά επισημαίνουμε ότι πλέον τρεφόμαστε από τα κατεχόμενα και στις ελεύθερες περιοχές και μάλιστα κάτω από τα άγρυπνα μάτια της Υπουργού Γεωργίας και των υπόλοιπων αρχών αυτού του τόπου.

Το λαθρεμπόριο με το ψευδοκράτος δίνει και παίρνει και κανένας δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα να αναζητήσει τις διαδρομές και να βρει όλο αυτό το κύκλωμα (διότι περί παραδόπιστου κυκλώματος πρόκειται) που δρα ανεξέλεγκτο.

Δεν μας έφτανε ο κανονισμός της Πράσινης Γραμμής, δεν μας έφταναν τα «μαϊμού» προϊόντα, έχουμε τώρα και τα προϊόντα των ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ.

Και μετά διερωτούνται οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και οι ΚΥΠΡΙΟΙ πολιτικοί γιατί ο κόσμος μεταβαίνει στο ψευδοκράτος… Μα αφού πλέον το ψευδοκράτος έχει ανοίξει αλισβερίσια με τους Ελληνοκύπριους κανονικότατα και μέσα στα μάτια των ίδιων των ιθυνόντων.

Πως τη δεκαετία του 90 τρώγαμε κάθε ΠΑΣΧΑ αρνί από τις κατεχόμενες μας περιοχές, έτσι και σήμερα – αν και πέρασαν 30 χρόνια- την τέχνη της απατεωνιάς δεν την ξεχάσαμε.

Τελικά θα βρεθεί έστω και ένα άτομο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν; Χλωμό το βλέπουμε. Μάλλον η λύση του κυπριακού περνά και από το λαθρεμπόριο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση