ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μ. Τσέλεπος: Κατεβαίνει για Περιφερειάρχης Πάφου - «Καρφιά» προς ΔΗΣΥ

«Όλους αυτούς τους μήνες διαπίστωσα ετσιθελισμούς, τακτικισμούς και την έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στους κομματικούς σχηματισμούς»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με «βολές» προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό για τα όσα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πάφου ο Μάριος Τσέλεπος.

Ο κ. Τσέλεπος, στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «όλους αυτούς τους μήνες διαπίστωσα ετσιθελισμούς, τακτικισμούς και την έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στους κομματικούς σχηματισμούς».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Συνεπαρχιώτισσες και συνεπαρχιώτες,

Στις 28 Αυγούστου με την πρόθεση μου για διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πάφου είχα τονίσει ότι μέσα από την υποψηφιότητα μου πίστευα ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα κρατούσε ψηλά το κύρος, το ήθος ,τις αρχές και τις αξίες της ιδρυτικής του διακήρυξης και την αξιοπρέπεια του κόσμου της Πάφου.

Όλους αυτούς τους μήνες διαπίστωσα ετσιθελισμούς, τακτικισμούς και την έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στους κομματικούς σχηματισμούς.

Με αίσθημα ευθύνης, εξαγγέλλω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πάφου και σας καλώ όλους μαζί Συναγερμικούς και μη, όλη την τοπική κοινωνία της Πάφου να δώσουμε μαζί και αυτήν την μάχη για το καλό και την πρόοδο της Επαρχίας μας μακριά από προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα.

Φτάνει πια η ανακύκλωση προσώπων. Φτάνει πια στον παλαιοκομματισμό και τα συμφέροντα.

Με εντιμότητα και ευθύνη για την Πάφο μας προχωράμε μπροστά.

ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΦΟΥ

Ζήτησε την διαγραφή του από το κόμμα

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Τσέλεπος και η σύζυγος του ζήτησαν μέσω επιστολής την διαγραφή τους από το μητρώο μελών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Παράλληλα, ο κ. Τσέλεπος είχε εκφράσει παλαιότερα την απογοήτευσή του για την απόφαση του κόμματος για διενέργεια εσωκομματικών εκλογών στην επαρχία Πάφου και αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία με αντίπαλο τον τέως Βουλευτή, Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Ο κύριος Τσέλεπος σε επιστολή προς την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ στα μέσα Ιανουαρίου, ανέφερε ότι πέραν από το προσωπικό του ενδιαφέρον για την θέση του Περιφερειάρχη ενδιαφέρον για την θέση έχει εκδηλώσει και ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ Κωστάκης Κωνσταντίνου ο όποιος, όπως είπε ο κ. Τσέλεπος, γύρισε την πλάτη του στο κόμμα στηρίζοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X