ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το διαζύγιο του Λιλλήκα άλλαξε το «Πόθεν Έσχες» (Pics)

Οι καταθέσεις, οι βουλευτικοί μισθοί και το αυτοκίνητο των 103 χιλιάδων ευρώ

Με αναφορά στο πρόσφατο διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Βαρβάρα, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, δικαιολογεί την οποιαδήποτε διαφοροποίηση περιουσιακών στοιχείων στην κατάσταση του «Πόθεν Έσχες» του. Στην ίδια δήλωση, ο κος Λιλλήκας καταγράφει τα εισοδήματά του ως βουλευτής, καθώς και από την εταιρεία Arch Capital Group.

ΕΔΩ ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Λιλλήκα

Όπως φαίνεται στο πιο κάτω απόσπασμα της δήλωσης του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών και βουλευτή, ο ίδιος διαθέτει μετοχές στην εν λόγω εταιρεία, ενώ οι τραπεζικές του καταθέσεις ανέρχονται στις 40,129 ευρώ στην Eurobank, ενώ στην πιστωτική του κάρτα διαθέτει το ποσό των 8,498 ευρώ...

 

Όσον αφορά τα εισοδήματά του, ο κος Λιλλήκας αναφέρεται και στους μισθούς του ως βουλευτής κατά τα έτη 2016, 2017 και 2018, και στις απολαβές του από την εταιρεία Arch Capital Group:

Προς το τέλος της δήλωσής του για το «Πόθεν Έσχες», ο κος Λιλλήκας προβαίνει σε διευκρινήσεις σε σχέση με την διαφοροποίηση περιουσιακών στοιχείων, μεταξύ δύο δηλώσεών του. Όπως επισημαίνει, το πρόσφατο διαζύγιό του συνέβαλε σε αλλαγές που προέκυψαν, καθώς διάφορα χρέη από το 2016 έχουν αναληφθεί από την πρώην σύζυγό του, Βαρβάρα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X