ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λετυμπιώτης: «Η πρωτοβουλία Αμάλθεια θα συνεχίσει και θα ενισχυθεί»

Εκείνο που θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικής σημασίας, είναι η διεθνής αναγνώριση της σημασίας και της αξίας αυτής της πρωτοβουλίας, είπε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

ΚΥΠΕ

Η πρωτοβουλία «Αμάλθεια» θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα, δήλωσε την Κυριακή το πρωί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το μνημόσυνο του ήρωα Ανδρέα Πολυκάρπου, στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, ο Εκπρόσωπος ερωτηθείς για την πορεία υλοποίησης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», είπε ότι είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές που οι ΗΠΑ είχαν προγραμματίσει – κάτι που ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αναγγείλει – "αυτό θα επιτρέψει στην πρωτοβουλία ’Αμάλθεια’, στον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο να περάσει στο επόμενο στάδιο, θα επιτρέψει η ανθρωπιστική βοήθεια να πηγαίνει με μεγαλύτερη ένταση και ροή, κάτι που, άλλωστε, έχει τόσο ανάγκη ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα".

Εκείνο που θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικής σημασίας συνέχισε, είναι η διεθνής αναγνώριση της σημασίας και της αξίας αυτής της πρωτοβουλίας, τόσο από πλευράς της διεθνούς κοινότητας, αλλά και, ιδιαίτερα, από πλευράς των Ηνωμένων Εθνών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που η Κύπρος έχει διαδραματίσει και την καταλυτική συμβολή της χώρας μας σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική κρίση, όπως αυτή εξελίσσεται.

Η πρωτοβουλία "Αμάλθεια" θα συνεχίσει και θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα, γιατί οι ανάγκες που υπάρχουν στη Γάζα είναι τεράστιες, υπογράμμισε

Κατάκτηση Κυπέλλου από Πάφος FC

Aναφερόμενος στην κατάκτηση του Κυπέλλου ποδοσφαίρου από την Πάφος FC, ο κ. Λετυμπιώτης είπε: "να συγχαρούμε την ομάδα της Πάφου για τον χθεσινό αγώνα, για το Κύπελλο".

"Ήταν μια γιορτή του Αθλητισμού. Φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες παρακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου και είναι αυτούς τους αγώνες που θέλουμε να βλέπουμε, αγώνες τους οποίους οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν και να γιορτάζουν αυτούς τους αγώνες του αθλητισμού", συμπλήρωσε.

Χθες η Πάφος ήταν καλύτερη, είπε ο κ.Λεττμπιώτης, σημειώνοντας πως "η χαρά μας είναι εμφανής ως Παφίτες, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να στηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον αθλητισμό, τον υγιή αθλητισμό και την υγιή οπαδική στήριξη".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X