ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούσιος για Νικόλα:«Kαλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του»

«Tην αξιοπιστία της χώρας μας δεν τη μετρούν άτομα χωρίς μέτρο και αίσθηση της πραγματικότητας»

Γραπτή απάντηση για το ΔΗΚΟ εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκου Κούσιου αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος καλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ευτυχώς για την Κύπρο, δυστυχώς για το ΔΗΚΟ, την αξιοπιστία της χώρας μας δεν τη μετρούν άτομα χωρίς μέτρο και αίσθηση της πραγματικότητας. Τη μετρούν με αντικειμενικά κριτήρια τα κατάλληλα θεσμικά όργανα στις Βρυξέλλες τα οποία έχουν δώσει άριστα στην Κύπρο, τόσο ως προς τη δυνατότητα της να απορροφά αποτελεσματικά τα σχετικά κονδύλια, αλλά – το σημαντικότερο – και ως προς τον έλεγχο και τη διαφάνεια.

Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, στην ετήσια έκθεση του για την Κύπρο, αναφέρει ρητώς ότι η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ, ενώ την ίδια ώρα, και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεν καταγράφεται καμία παρατήρηση στο θέμα της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων.

Ως εκ τούτου, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος καλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου δικαιούται να κάνει πολλά. Δεν δικαιούται, όμως, να υπονομεύει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Κύπρου. Δεν δικαιούται να σκοτώνει τα όνειρα των νέων μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X