ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα «μαχαίρια» ΑΚΕΛ - Προεδρικό: «Έχετε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια»

Τι απαντά ο Στεφάνου στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια το ΑΚΕΛ και δια μέσου του εκπροσώπου του, απαντά στο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου. 

Ο κύριος Στεφάνου με ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων προς τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο αν έχουν το θάρρος να δώσουν τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Επειδή ο κ. Προδρόμου σήμερα επιχειρεί να διαψεύσει τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ για την πρόθεση του Προέδρου να ζητήσει τη συμπερίληψη ρητής αναφοράς για κατάργηση εγγυήσεων στους όρους αναφοράς, εμείς τους απαντούμε: επειδή εκεί στο Προεδρικό έχετε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια δώστε, εάν έχετε το θάρρος, τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου στη δημοσιότητα. Έτσι, ο κόσμος θα διαπιστώσει, τελικά, ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψεύδεται.

Και επειδή ο κ. Προδρόμου διερωτάται με ποια πλευρά συντάσσεται το ΑΚΕΛ τού απαντούμε: Εμείς συντασσόμαστε με την Κύπρο, το λαό μας και τη λύση του Κυπριακού, η οποία θα τερματίζει την κατοχή και θα επανενώνει τον τόπο. Εμείς υπηρετούμε την προοπτική της λύσης. Το Προεδρικό με τους χειρισμούς και την πολιτική του όλο αυτό το διάστημα, ποια προοπτική υπηρετεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X