ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοινή υποψηφιότητα 4: Αποσύρεται ο Πρωτοπαπάς

Προκήρυξε ναυάγιο της κοινής προσπάθειας μέσω ανακοίνωσης του

Ανακοινώσεις

Την απόσυρση του από την προσπάθεια για ανάδειξη κοινού ανεξάρτητου υποψηφίου στις Προεδρικές Εκλογές γνωστοποίησε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Η ανακοίνωση

Το ενδιαφέρον της κοινωνίας των πολιτών για την κοινή προσπάθεια των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ήταν εξ αρχής μεγάλο αφού δίνει ελπίδες για μια ισχυρή υποψηφιότητα, πέραν αυτών από τους τρεις κομματικούς υποψηφίους που πολλοί απορρίπτουν.

Ωστόσο, οι διαδικασίες μεταξύ των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάδειξης κοινής υποψηφιότητας, παρά το καλό κλίμα στο οποίο διεξάγονται, έχουν επεκταθεί χρονικά, χωρίς να διαφαίνεται φως στην άκρη της σήραγγας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς και το εκλογικό του επιτελείο, αποφάσισαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους, ήπια διαχείριση της προεκλογικής εκστρατείας και αναβολή σειράς προεκλογικών δράσεων,  ώστε να μην επηρεαστεί η κοινή προσπάθεια των  τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων.

Το γεγονός ότι έχει περάσει σημαντικός προεκλογικός χρόνος από την έναρξη των διαβουλεύσεων, χωρίς ορατό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ώστε να διαφανεί η ενδεχόμενη θετική ή αρνητική κατάληξη, έχει επηρεάσει αισθητά την προώθηση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Πρωτοπαπά.

Για τους πιο πάνω λόγους, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ευχαριστεί τους ανθυποψηφίους – συνυποψηφίους τους Μάριο Ηλιάδη, Αχιλλέα Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Χριστοφίδη για την συνεργασία και ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την εν λόγω πρωτοβουλία. Για την απόφαση αυτή έχουν ήδη ενημερωθεί οι τρεις συνυποψήφιοι.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και θα παρακολουθούμε με προσοχή την εξέλιξη της πρωτοβουλίας.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση