ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΚΕ: Πώς απαντά για τους μισθούς και τις συντάξεις αξιωματούχων

Καλεί τα κόμματα να τροποποιήσουν τη νομοθεσία

Ανακοινώσεις

Προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, κόμματα της αντιπολίτευσης, να εξαπολύουν βολές κατά της Κυβέρνησης, για την εφαρμογή νομοθεσιών που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, εις γνώση τους, αναφορικά με συνταξιοδοτικά ωφελήματα όσων εγκαταλείπουν την επαγγελματική σταδιοδρομία στο δημόσιο για να αναλάβουν δημόσια αξιώματα, είτε δια εκλογής είτε μέσα από διορισμό.

Η νομοθεσία αυτή έχει συγκεκριμένους και προφανείς στόχους που το νομοθετικό Σώμα για δεκαετίες δεν αμφισβήτησε ή τροποποίησε.

Είναι απορίας άξιο, επίσης, ότι σήμερα ακούμε και πολιτικές δυνάμεις, για στελέχη των οποίων είτε εφαρμόστηκε είτε ακόμη εφαρμόζεται ακριβώς η ίδια νομοθεσία, να βλέπουν ηθικό έλλειμμα ή αναλγησία σε άλλους.

Το νομοθετικό Σώμα, που αποτελείται και από τα κόμματα που σήμερα ασκούν κριτική και μαζί διαθέτουν τη συντριπτική πλειοψηφία, μπορεί αν θέλει να τροποποιήσει τη νομοθεσία.

Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα εάν υπάρξει τέτοια εξέλιξη και είναι έτοιμη για πλήρη δημοσιοποίηση για το πώς και για ποιους εφαρμόστηκε αυτή η νομοθεσία όλα τα χρόνια που βρίσκεται σε ισχύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση