ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατσουφιασμένοι στο ΑΚΕΛ - Παράπονο για τα αποτελέσματα

Ήταν διπλά δύσκολο για το ΑΚΕΛ να περάσει τα μηνύματά του, προστέθηκε από τις ίδιες πηγές

Το αποτέλεσμα, όπως διαμορφώνεται, δεν είναι αυτό που περίμενε το ΑΚΕΛ, αλλά «σε κάθε περίπτωση το σεβόμαστε», ανέφερε πηγή από το ΑΚΕΛ, ενώ ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, που εξακολουθεί να βρίσκεται στα γραφεία στην Εζεκία Παπαϊωάννου, αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις αργότερα.

Το ΑΚΕΛ, ανέφεραν πηγές του κόμματος, ως ένα από τα παραδοσιακά κόμματα εισέπραξε τον συμψηφισμό του "όλοι είναι ίδιοι", τη γενική δυσαρέσκεια μιας κοινωνίας που πέρασε πανδημία, οικονομική κρίση, υπήρχε θυμός, ο οποίος μπήκε στην κάλπη. «Επιπλέον είχαμε να αντιμετωπίσουμε την παροχολογία της κυβέρνησης, τη γενική επιστράτευση κυβερνητικών και συναγερμικών στελεχών στην προεκλογική εκστρατεία».

Ήταν διπλά δύσκολο για το ΑΚΕΛ να περάσει τα μηνύματά του, προστέθηκε από τις ίδιες πηγές, λέγοντας ότι στόχος από την αρχή ήταν να περάσουν θέσεις, προτάσεις, απόψεις και να πείσουν ότι ‘δεν είμαστε όλοι ίδιοι’. «Προφανώς δεν καταφέραμε να πείσουμε στον βαθμό που θέλαμε».

Οι εκτιμήσεις είναι ότι η τάση παγιώνεται και το ΑΚΕΛ θα φτάσει μέχρι και το 22 – 23%, ενώ θεωρείται πιθανή η απώλεια έδρας σε μια επτακομματική Βουλή, «αλλά με βεβαιότητα δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι».

Στη Λευκωσία και τη Λεμεσό υπήρξε μείωση που δεν την περίμεναν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ΑΚΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X