ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάθετος ο Αβέρωφ: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές»

Ποιος ο λόγος που οδήγησε τον ΔΗΣΥ να παλεύει για είσοδο στο δεύτερο γύρο των εκλογών

24news team

Λίγες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιάννη Καρεκλά, «Χωρίς Περιστροφές».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κος Νεοφύτου κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί μετά από τόσα χρόνια ο ΔΗΣΥ καταβάλλει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να βρεθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο κος Νεοφύτου απάντησε πως ο λόγος που το κόμμα περνάει αυτή τη δύνη είναι «γιατί υπάρχει διασπαστής».

Συνεχίζοντας όμως διευκρίνισε: «Αλλά θα περάσουμε στο δεύτερο γύρο και θα κερδίσουμε τις εκλογές». Σε ερώτηση του κου. Καρεκλά αν ήταν λάθος το ότι ο κος Νίκος Χριστοδουλίδης δεν διαγράφηκε πιο γρήγορα από τον ΔΗΣΥ και τον άφησαν να δηλώνει «υπερήφανος Συναγερμικός», ο κος Αβέρωφ είπε: «Υπάρχει μια παράδοση στον ΔΗΣΥ, μια πρακτική, οποιοσδήποτε αποφασίσει να φύγει από το κόμμα είναι δική του επιλογή να σταθεί απέναντι από την ιστορική παράταξη μας».

Ο κος Αβέρωφ συνεχίζοντας τόνισε: «Η πρακτική που ακολουθείτο για διαγραφή τις τελευταίες δεκαετίες είναι με την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας, έπαιρνε και επίσημα τον δρόμο απέναντι από το κόμμα του».

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή (26/01) του συνέντευξη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X