ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέθετε επί 4 ώρες ο Δρουσιώτης - «Είμαι σε θέση να τεκμηριώσω όλα όσα έχω γράψει»

«Κατέθεσα τεκμήρια, απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια, με ονόματα και διευθύνσεις», ανέφερε ο Μακάριος Δρουσιώτης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τέσσερις ώρες διήρκησε η κατάθεση του Μακάριου Δρουσιώτη στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς υπό την Γκαμπριέλ Λουίζ ΜακΙντάιρ για το βιβλίο του «Κράτος Μαφία». Ο κ. Δρουσιώτης κατέθεσε τεκμήρια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο κ. Δρουσιώτης σε ανάρτηση του γράφει , «έχω προετοιμαστεί να καταθέσω για πέντε ενότητες. Σήμερα κάλυψα μόνο τη μία. Θα συνεχίσω την κατάθεσή μου την ερχόμενη Πέμπτη. Μαζί μου είναι η δικηγόρος μου Λητώ Καριόλου. Πολλοί με ρωτούν εάν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την Επιτροπή. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι σε θέση να τεκμηριώσω όλα όσα έχω γράψει στο Κράτος Μαφία και στα άλλα βιβλία. Σήμερα ήταν η πρώτη μου επαφή. Η επιτροπή ήταν σωστή με τις διαδικασίες, σοβαρή και διαβασμένη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθεί στην αποστολή της. Κατέθεσα τεκμήρια, απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια, με ονόματα και διευθύνσεις. Θα ακολουθήσουν και άλλοι μάρτυρες. Ελπίζω ότι θα πουν την αλήθεια και θα τεκμηριώσουν την άποψή τους. Έχω επιφυλάξεις για το νομοθετικό πλαίσιο της λειτουργίας της Αρχής επειδή έχει πολλούς περιορισμούς. Ωστόσο, είναι σήμερα ο μόνος θεσμός που έχουμε για διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς. Οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες του και να πιέζουμε για τη βελτίωση του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X