ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατασκοπεία από Τ/Κ – ξένους εργάτες στην περιοχή σφαγείου CYPRA

Περιφέρονται εκατοντάδες εκεί που γειτνιάζουν 3 στρατόπεδα

Στέλιος Ξιουρής

Σε μια άλλη παράπλευρη υπόθεση που προκύπτει από την παρουσία πληθώρας ξένων εργατών που διακινούνται ανεξέλεγκτα στην περιοχή όπου βρίσκεται και το περιβόητο σφαγείο CYPRA αναφέρεται ο Γενικός Γραμματέας του ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ( αγροτική οργάνωση Αλληλεγγύης) ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.


Συγκεκριμένα σε εμπιστευτική επιστολή του – που εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε- προς τον Υπουργό Άμυνας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΕΤΡΙΔΗ και στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΖΕΡΒΑΚΗ, καταγράφει κινδύνους από την παρουσία πληθώρας Τουρκοκυπρίων και ξένων εργατών σε περιοχή όπου εδρεύουν στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς και το αντίστοιχο της ΕΛΔΥΚ.


Στην εμπιστευτική του επιστολή ο κ. Αχιλλέως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στο δρόμο Αγίου Ιωάννη Μαλούντας προς Κάτω Μόνη διακινούνται κατά δεκάδες ξένοι υπήκοοι, κατά κύριο λόγο πεζοί, μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι. Έχει περιέλθει στην αντίληψη μου ότι οι ίδιοι αλλοδαποί βρίσκονται έξω από το Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ το οποίο εφάπτεται του κύριου δρόμου έξω από το χωριό Άγιος Ιωάννης Μαλούντας.
Σημειώνω ότι στη περιοχή υπάρχουν άλλα τρία Στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ.

Είναι τουλάχιστο για μένα, θέμα Εθνικής Ασφάλειας η μαζεμένη παρουσία τόσων αλλοδαπών μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι, σε ευαίσθητες περιοχές όπως η πιο πάνω. Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχουν πινακίδες απαγόρευσης φωτογράφισης και ταυτόχρονα να περνά απαρατήρητο το γεγονός της παρουσίας στη περιοχή αλλοδαπών με κινητά τηλέφωνα 3ης γενιάς.

Αντιλαμβάνεστε ότι η καταγγελία μου αφορά την μεγάλη πιθανότητα κατασκοπίας σε βάρος της Πατρίδας μας και σας παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για τη προστασία των ευαίσθητων αυτών περιοχών, αποτρέποντας τις όποιες πιθανότητες για κατασκοπία, οι οποίες κατά την άποψη μου είναι πολύ μεγάλες δεδομένου και των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με τον εχθρό.»

Σημειώνεται ότι ο Γ. Γρ του Ευρωαγροτικού έκανε και σχετική αναφορά στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας που συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη και ασχολήθηκε με το θέμα της παρουσίας παράνομων εργατών στο σφαγείο CYPRA.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση