ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγέλλει Λουκαΐδη για προσβολή ο Γεάδης: «Θα έρχονται και οι καθαρίστριες;»

Επιστολή του Εκπρόσωπου Τύπου για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Λουκαΐδη

Παναγιώτης Ευριπίδου

Με επιστολή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και την Πρόεδρο, Αννίτα Δημητρίου, καταγγέλλει για ανάρμοστη συμπεριφορά, προς το πρόσωπό του, τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη.

Σύμφωνα με την επιστολή, ο κος. Γεάδη συμμετείχε στην διάρκεια γεύματος που παρέθεσε η Πρόεδρος της Βουλής στα μέλη της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης την περασμένη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον πρόεδρο του Κόμματος, Χρίστο Χρίστου.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ, «ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, κος. Γιώργος Λουκαΐδης, ενώπιον της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, άλλων βουλευτών, λειτουργών της Βουλής, του Πρέσβη της Ουγγαρίας, του Προέδρου και άλλων μελών της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης, μίλησε απαξιωτικά, προσβλητικά, ταπεινωτικά και μειωτικά για το πρόσωπο μου».

Εν συνεχεία, στην επιστολή του αναφέρει ότι, «παρά τις προσπάθειες και εκκλήσεις της κας. Αννίτας Δημητρίου, αυτός συνέχιζε μεγαλοφώνως, λέγοντας: ‘’θα έρχονται και οι καθαρίστριες τώρα στα γεύματα της βουλής; Άλλη φορά να στείλω την καθαρίστρια μου!’’»

Μάλιστα ο κος. Γεάδη τονίζει: «αυτή η αντιμετώπιση και ειδικά το λεκτικό, προσβάλει τόσο εμένα προσωπικά αλλά κυρίως τους θεσμούς της βουλής μας και την ίδια την δημοκρατία μας».

Εν κατακλείδι, ζήτησε όπως εξεταστεί η συγκεκριμένη καταγγελία αναφορικά με τη συμπεριφορά του κου. Λουκαΐδη, διευκρινίζοντας πως ενοχλήθηκαν και οι καλεσμένοι από την Ουγγρική Εθνοσυνέλευση.

Το 24News εξασφάλισε την εν λόγο καταγγελία και την παραθέτει αυτούσια:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση