ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καρφιά» Αννίτας σε ΠτΔ - Επιχείρησε να μεταθέσει την ευθύνη σε φανταστικούς εχθρούς

Έτσι σχολίασε τη διακαναλική του Προέδρου η Αννίτα Δημητρίου

24news team

«Καρφιά» προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με αφορμή τον απολογισμό του για τον ένα χρόνο διακυβέρνησής του, εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ», «εγκλωβισμένος στις αστοχίες και τα λάθη του, ο Πρόεδρος επιχείρησε να μεταθέσει την ευθύνη σε φανταστικούς εχθρούς οπως τα κόμματα, η Βουλή και τα ΜΜΕ».

Αυτούσια η ανάρτηση

Ο ΠτΔ, με την αποψινή του παρουσία επιβεβαίωσε ότι δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία, όπως η ακρίβεια, η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και η μείωση της αγοραστικής αξίας των μισθών.

Η ίδια εικόνα και στο κυπριακό. Γενικόλογες τοποθετήσεις και συνθήματα χωρίς αίσθηση του επείγοντος, χωρίς στρατηγική, διάθεση συλλογικότητας και πρακτικές λύσεις για υπέρβαση της στασιμότητας.

Εγκλωβισμένος στις αστοχίες και τα λάθη του, ο Πρόεδρος επιχείρησε να μεταθέσει την ευθύνη σε φανταστικούς εχθρούς οπως τα κόμματα, η Βουλή και τα ΜΜΕ.

Δεν εμποδίζεται όμως από κανέναν να κανει τη δουλειά του. Είναι ελεύθερος, συνταγματικά κατοχυρωμένος και έχει την απόλυτη ευθύνη.

Περιμένουμε από έναν Πρόεδρο με τόσο νωπή εντολή και χωρίς εξαρτήσεις, όπως ο ίδιος λέει, να είναι αποτελεσματικός, παραγωγικός και να ανταποκρίνεται στις αγωνίες των πολιτών.

Αντί γι αυτό βλέπουμε μια κυβέρνηση νωθρή, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς αντανακλαστικά, ενώ οι απειλές πολλαπλασιάζονται γύρω μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση