ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jho Low parody: Τα αρχικά ονόματος που αποκάλυψε ο Αβέρωφ και το σχόλιο Παμπορίδη

«Ευχαριστώ που το διευκρίνισες», ανέφερε ο Γιώργος Παμπορίδης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Αβέρωφ Νεοφύτου

24news team

Χαμός ξέσπασε στην πλατφόρμα του «X» μετά τους ισχυρισμούς του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου πως γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό του «Jho Low ο Προεδρικός Βαφτιστικόςᵖᵃʳᵒᵈʸ». Μάλιστα ο κ. Νεοφύτου αποκάλυψε και τα αρχικά (G P) του ονόματος που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό, αναφέροντας πως πρόκειται για έναν «αγνό και πετυχημένο Κύπριο. Που νοιάζεται για τον τόπο του. Αλλά διάφοροι κυπριακά παράσιτα βουτηγμένα στον βούρκο, του στέλνουν λανθασμένες πληροφορίες για να αποπροσανατολίζουν».

Μετά από το συγκεκριμένο σχόλιο του τέως προέδρου του ΔΗΣΥ, αρκετοί χρήστες ρωτούσαν τον κ. Νεοφύτου εάν πρόκειται για τον πρώην υπουργό Υγείας, κ. Γιώργο Παμπορίδη. Τότε ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Όχι φυσικά. Ο Παμποριδης δεν ζει Αμερική».

Ο κ. Παμπορίδης έδωσε συνέχεια στην όλη ιστορία, αφού με προσωπική του ανάρτηση είπε χαρακτηριστικά στον κ. Νεοφύτου, «Ευχαριστώ που το διευκρίνισες, Έπαιρνα πολλά μηνύματα από φίλους και δε σου κρύβω προς στιγμή ανησύχησα ότι προσχώρησες στη λογική των «πυροβολημένων»…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση