ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιζτζιάν προς Ερντογάν: «Μείνε στη χώρα σου»

Το μήνυμα του ηγέτη του τ/κ Κόμματος Ενωμένη Κύπρος

ΚΥΠΕ

Ο ηγέτης του τ/κ Κόμματος Ενωμένη Κύπρος (BKP) Ιζέτ Ιζτζιάν έστειλε στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν το μήνυμα: «Μείνε στη χώρα σου».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ιζτζιάν ανέφερε ότι η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Κύπρο γίνεται για να ανακοινώσει τις διχοτομικές του πολιτικές και να απειλήσει τον κόσμο και δεν θα συμβάλει στην διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.

Σημειώνοντας ότι ο κ. Ερντογάν δεν είναι επιθυμητός από μεγάλο μέρος της κοινωνίας και ότι θα ήταν πολύ πιο ορθό να διεξάγει τις προπαγανδιστικές του δραστηριότητες στην ίδια του τη χώρα για να επηρεάσει την κοινή γνώμη ο κ.Ιζτζιάν του διαμήνυσε: «Μείνε στη χώρα σου».

Αναφερόμενος στην απόφαση του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας (ΚΚΔ) και του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) να μην παραστούν στην σύνοδο της «βουλής» κατά την προγραμματισμένη ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι ήταν μια κατάλληλη και ορθή απόφαση, προσθέτοντας ότι είναι ευχάριστο ότι δεν έγιναν εργαλεία της προπαγάνδας του Ερντογάν.

Μίλησε επίσης για την σημασία κοινής δράσης από τους υποστηρικτές μιας ομόσπονδης λύσης και πρόσθεσε ότι στο παρόν στάδιο, βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ της προσάρτησης και της λύσης, σημειώνοντας ότι όλες οι πλευρές που επιθυμούν την λύση θα αγωνιστούν για την κοινή πατρίδα και για την ειρήνη και την ελευθερία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X