ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ηλιάδης: «Τα ξέχασαν όλα στο ΔΗΚΟ και στηρίζουν Χριστοδουλίδη»

Η ανακοίνωση του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

ΚΥΠΕ

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το ΔΗΚΟ επί τρία και πλέον χρόνια "διακήρυσσαν και υπόσχονταν στον λαό ότι θα αξιοποιήσουν τις Προεδρικές Εκλογές του 2023 για να απαλλάξουν τον τόπο από την πιο διεφθαρμένη και αντιλαϊκή, όπως και οι ίδιοι την χαρακτήριζαν, διακυβέρνηση, ωστόσο τώρα "τα ξέχασαν όλα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Μάριος Ηλιάδης.

"Τα ξέχασαν όλα και επιλέγουν να πορευτούν στις εκλογές με τον υπ. αριθμό 1 στενό συνεργάτη και συγκυβερνήτη του Νίκου Αναστασιάδη, τον άνθρωπο που ακόμα και σήμερα δηλώνει περήφανος για τα 'έργα' και 'ημέρες' της 10ετούς διακυβέρνησης και τον άνθρωπο που καθημερινά κατακεραύνωναν για τους αποτυχημένους χειρισμούς του στο Κυπριακό, τον Νίκο Χριστοδουλίδη" λέει ο Μάριος Ηλιάδης.

Κάνει λόγο για "πλήρη ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων για τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το ΔΗΚΟ κ απόλυτο εμπαιγμό του λαού".

Οπως αναφέρει ο Μάριος Ηλιάδης "είναι προφανές ότι και οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αυτό τον γάμο γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα έχουν πιθανότητες να εξυπηρετήσουν τον κοινό μεγάλο τους στόχο και αυτοσκοπό, που δεν είναι άλλος από τον διαμοιρασμό της πολυπόθητης εξουσίας".

Προσθέτει ότι "κάνουν όμως μεγάλο λάθος να υποτιμούν τόσο βάναυσα την νοημοσύνη των πολιτών και να θεωρούν ότι μπορούν να τους υφαρπάξουν την ψήφο τους".

"Οι πολίτες έχουν αηδιάσει από τέτοιου είδους συμπεριφορές και αρνούνται πλέον να γίνονται άβουλα όργανα και πιόνια στα χέρια αναξιόπιστων και ανακόλουθων πολιτικών" καταλήγει ο Μάριος Ηλιάδης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση