ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στην τελική συγκέντρωση Αβέρωφ (Εικόνες/Βίντεο)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

24news team

Λίγα μόνο 24ωρα πριν οι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες (05/02), ο Αβέρωφ Νεοφύτου πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (02/02) την τελική του προεκλογική συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, έχοντας στο πλευρό του τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τους βουλευτές και τα στελέχη του ΔΗΣΥ. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τον κάθε ένα και την κάθε μια προσωπικά, όλες τις δεκάδες χιλιάδες που στηρίζουν με σθένος και πάθος την προσπάθεια μας για μια Κύπρο ισχυρή».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος συνέχισε δίνοντας σύνθημα νίκης: «Με τιμά η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας δική σας, η πίστη σας μου δίνει σιγουριά για την νίκη που έρχεται».

Ο ΥΠΕΞ, Ιωάννης Κασουλίδης ανέβηκε στη σκηνή για την ομιλία του προσφωνώντας τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ως το επόμενο Πρόεδρο της Κύπρου και αφήνοντας αιχμές προς την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη. Ο κος Κασουλίδης ανέφερε: «Σταθήκαμε γερά στα πόδια μας, αντέξαμε την πίεση και τους κλυδωνισμούς, σταθήκαμε απέναντι στο διχασμό, προτάξαμε τη σύνεση, την ενότητα και τον ρεαλισμό, για να είμαστε σήμερα η μεγαλύτερη φιλελεύθερη παράταξη της Κύπρου. Η Παράταξη που ξέρει να αγωνίζεται».

Συνέχισε προσθέτοντας: «Κανένας δεν μπορεί να εμπαίζει, να χειραγωγεί και να ειρωνεύεται τις πολιτικές του καταστατικού μας. Μιλούν για ενότητα εκείνοι που προσπάθησαν να διασπάσουν την παράταξη, εκείνοι που προσπάθησαν να διχάσουν οικογένειες, παρέες και συναγωνιστές. Ένα όμως είναι σίγουρο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν, δεν πρόκειται να μας διχάσουν». 

«Ψηφίζουμε την Κυριακή Αβέρωφ και την επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, με όλο το λαό», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση