ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών (Pic)

Θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις/παραλαβές

Πραγματοποιείται σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης νέων Υπουργών ύστερα από τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις/παραλαβές των νέων Υπουργείων.

Στις 1145 θα γίνει η τελετή παράδοσης από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο στο Προεδρικό Μέγαρο. Θα ακολουθήσει η τελετή της απερχόμενης Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα.

Στις 1215 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εσωτερικών από τον Κωνσταντίνο Πετρίδη στον Νίκο Νουρή στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στις 1245 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Μεταφορών από την Βασιλική Αναστασιάδου στον Γιάννη Καρούσο στο Υπουργείο Μεταφορών. Στις 1315 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από τον Κώστα Χαμπιαούρη στον Πρόδρομο Προδρόμου στο Υπουργείο Παιδείας.

Τέλος, στις 1345 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Οικονομικών από τον Χάρη Γεωργιάδη στον Κωνσταντίνο Πετρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση